BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

MHP'den AK Parti'ye afişli tepki!

MHP'li Belediye Başkanı Fethiye'de gerçekleştirilmeyen verilmiş sözler için ilçenin çeşitli yerlerine bu afişleri astırdı..

Abone ol

Muğla'nın Fethiye Belediye Başkanı MHP'li Behçet Saatcı, hükümet ve bakanlar tarafından verilen bazı sözlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle ilçenin değişik noktalarındaki billboardlara tepki amaçlı afişler astırdı.

Fethiye Belediyesi yat çekek yeri, yat yanaşma yeri, körfez temizliği ve ana caddelerin ticari alana dönüştürülmesi gibi projelerin hükümet tarafından bekletildiğini iddia ederek, tepki amacıyla Fethiye sokaklarındaki billboardlara afişler yapıştırdı. Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın talimatıyla hazırlatılarak asılan afişlerde konuyla ilgili bakanların fotoğraflarının yanı sıra şu ifadeler yer alıyor:


"Teşekkürler!.. Yat yanaşma yeri 7 aydır imza bekliyor, körfezin temizliği 2 yıldır talimat bekliyor, yat çekek yeri 7 yıldır onay bekliyor, Çatalarık 2 yıldır hizmet için onay bekliyor ve ana caddeler ticari alan için 2 yıldır onay bekliyor."

Afişlerin altında ise 'Herkesin Fethiyemiz için yapabileceği bir şeyler vardır' yazısı yer alıyor.

Fethiye Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Mehmet Divarcı, "Bakanlarla görüşmelerin ardından, hükümet tarafından onay bekleyen dosyaların halkımız tarafından bilinmesini istedik. Bu yüzden Belediye Başkanımız Behçet Saatcı tarafından verilen talimat doğrultusunda bekleyen dosyaları hazırlayarak şehir merkezindeki billboardlara astık" dedi.