BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cimbom'da ikinci forma skandalı

6 yıl önce Villarreal maçında Sabri'nin isminin yanlış yazılması olay olmuştu, şimdi de armasız forma skandalı patladı.

Abone ol

Antalyaspor maçına tüm oyuncular normal formayla çıkarken Servet'in göğsünde G.Saray arması ve 3 yıldız olmaması camiayı karıştırdı.

Son günlerde G.Saray camiasında yaşanan olaylar, takımın da kimyasını bozdu. Öyle ki dağınıklık ve dikkatsizlik Servet'in, Antalyaspor maçında sahaya çıktığı formanın armasına bile yansıdı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da tüm oyuncuların formaları normal hazırlanırken, Servet'in giydiği formanın üzerinde arma ve şampiyonlukları simgeleyen 3 yıldızın bulunmaması büyük bir dalgınlık ve skandal olarak nitelendirildi. Yapılan bu büyük yanlışa camiadan tepki gelirken, G.Saraylı idareciler olayı 'Aceleye gelmiş bir dalgınlık' olarak nitelendirdiler.

FARKINDA DEĞİLİZ

Servet olay hakkında, 'Benim haberim yok. Bu formayı giydiğimin hala farkında değilim. Siz söylediniz haberim oldu' diye konuştu. İdareciler ise, 'İlk planlamaya göre Antalyaspor maçına yeni formayla çıkılacaktı. Ancak son anda karar değiştirildi. Formaları hazırlayan firmadan eski forma istendi. Gelen formalar kontrol edilmeden aceleyle giyildi ve Antalyaspor maçına çıkıldı. Defolu olduğunu fark edemedik' açıklaması yaptılar. G.Saraylı idareciler formaların kendilerine şirket tarafından haftalık gönderildiğini de kaydettiler.

Günlerden 26 Şubat 2004!

G.Saray'da benzer bir skandal 26 Şubat 2004'te yaşanmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde Villarreal ile karşı karşıya gelen Galatasaray çok kötü bir oyun sonunda 3-0 mağlup olmuştu. Bu karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Sabri'nin ismi formasına, 'SARBİ' olarak yazılmıştı. Şimdi de Servet daha büyük bir hatanın yapıldığı formayla 90 dakika mücadele etti. Servet'in bunu fark etmeden maçı bitirmesi de ayrı bir dalgınlıktı.