BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'de değişim rüzgarı esiyor!

MHP’nin 4 Kasım kongresi için değişim rüzgarı esiyor.

Abone ol

MHP’nin 4 Kasım’da yapılacak büyük kongresinde Devlet Bahçeli’in koltuğu için değişim rüzgarı esiyor. MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın, resmen açıklamasa da Genel Başkanlık için adaylığa hazırlanıyor. Ege illerine çıkarma yapan Koray Aydın, İzmir, Aydın ve Denizli’de iftar yemeklerine katılarak delegelerle buluştu ve ‘’Sonradan değil şimdi’’ sloganı ile Genel Başkan adaylığı sinyali verdi.

KORAY AYDIN NABIZ YOKLUYOR

Bayındırlık eski Bakanı Aydın, 4 Kasım’daki kongrede Genel başkanlığa aday olup olmayacağı konusunda henüz net bir mesaj vermedi ancak il ve ilçe teşkilatlarını ziyaretlere başlayarak nabız yokladı. Aydın İzmir ve Denizli’de coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanan Koray Aydın, önümüzdeki günlerde de Düzce, İstanbul, Erzurum, Kocaeli ve Giresun’da iftar yemeklerine katılıp teşkilatları ziyaret edecek.

MAHALLİ SEÇİMLER ÖNEMLİ

Gittiği illerde 2014 yerel seçimlerini işaret eden Aydın, ‘’Formda, sahada zinde, zıpkın gibi bir MHP olursa yerel seçimlerde başarılı bir sonuç alırız. MHP’nin en fazla önem vermesi gereken seçimlerden biri önümüzdeki mahalli seçimlerdir ve mutlaka başarılı bir organizasyonun inşa edilmesi lazım.” dedi.

Aydın, Genel başkan adaylığı konusunda ise ‘’Bizim yapmaya çalıştığımız kişisel bir iş değil. İnsanlarımızı irade koymaya teşvik ediyoruz. Bunun sonra olma şansı yok çünkü Türkiye makas değiştiriyor. MHP bu dönemin temel dinamiği olup olmamaya karar verecek. MHP’yi kurumsal bir kimliğe kavuşturacağım. Kişi inisiyatifinin ortadan kalktığı, kuralların hakim olduğu bir sistem kuracağım. Gençlik Kollarını, Kadın Kollarını kuracağız’’ diyerek mesaj verdi.