BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.401,93
HABER /  GÜNCEL

Metrobüste taciz skandalı

Metrobüste yaşanan olay duyanları şok etti. İşte evine giderken metrobüsü kullanan genç öğrtmenişn başına gelenler...

Abone ol

İşine gitmek için metrobüse binmeye çalışan 24 yaşındaki öğretmen kalçasında iki el hissetti. Tacizci sivil güvenlik timleri tarafından yakalandı

Bahçelievler'de bir lisede stajer öğretmenlik yapan 24 yaşındaki D.B, salı günü Üsküdar'daki evinden Altunizade' de metrobüse bindi.

Metrobüs, yolcuları Zincirlikuyu durağında indirdi. D.B. ise, aktarma yapmak üzere durakta bineceği metrobüsü beklemeye başladı. Metrobüs durağa geldiğinde genç öğretmen D.B, metrobüse binmek için hamle yaptığında kalçasında iki el hissetti.

Neye uğradığını şaşıran D.B, taciz eden kişinin üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. O sırada olayı gören ve duruma müdahale eden sivil kıyafetli iki güven timi de, taciz olayını gerçekleştiren Y. S. (40)'yi gözaltına aldı.

"GELİN BİR ÇAYIMIZI İÇİN"

Genç öğretmenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Y.S, daha sonra Kuştepe Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı. Evli olduğu öğrenilen ve yerel bir gazetede sayfa editörü olarak çalıştığı belirtilen Y.S, ifadesinin ardından Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Y.S., savcı tarafından serbest bırakıldı.

Tacizcinin işyerinde yöneticisiyle görüşen öğretmen "Bana,'Çok efendi biridir. Böyle birşey yapacağını sanmıyorum. Gelin bir çayımızı için. Kendimizi affettirelim' diye konuştu.

OĞULLA TARTIŞMA KATLİAMA DÖNÜŞTÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Kendisine otomobil almak isteyen emekli baba, istediği parayı vermediği gerekçesiyle tartıştığı oğlu ile 9 aylık hamile gelinini tüfekle öldürdü.

OSMANİYE'nin Hasanbeyli İlçesi'nde önceki gün öğle saatlerinde, Ramazan Bulanık (56), bir otomobil alıp şoförlük yapmak istedi ve oğlu Mehmet'ten (28) 10 bin lira istedi. Tarım işçisi olan Mehmet Bulanık, eşinin 10 gün sonra doğum yapacağını belirterek, babasının bu isteğini karşılamayınca aralarında tartışma çıktı.

DEDİKODU İDDİASI

Aynı evde yaşayan baba ile oğlu arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce, belediyeden emekli Ramazan Bulanık, evdeki av tüfeğiyle önce oğlunu, ardından da 9 aylık hamile gelini Zeliha'yı (25) vurdu. Genç çift, olay yerinde yaşamlarını yitirirken, kaçan Ramazan Bulanık yakalandı. Yapılan otopside, Zeliha Bulanık'ın karnında ölen bebeğinin de yara aldığı anlaşıldı. İfadesinde, oğlu ve gelini ile ilgili dedikodular bulunduğunu öne süren Ramazan Bulanık adliyeye sevk edildi. Mehmet Bulanık ile Zeliha Bulanık'ın resmi nikahlarını geçen hafta kıydırdıkları anlaşıldı.

AYRI AYRI ALINDILAR

Zeliha Bulanık'ın cenazesi otopsinin ardından, babası ve kız kardeşleri tarafından teslim alındı. İkinci kocası olan Mehmet Bulanık ile 1.5 yıldır birlikte olan Zeliha Bulanık'ın cenazesi karnındaki bebeğiyle birlikte toprağa verilmek üzere Düziçi İlçesi'ne bağlı Yazlamazlı Köyü'ne götürüldü. Kadının yakınları Adana Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldıktan sonra da Mehmet Bulanık'ın yakınları cenazeyi teslim almak için geldi.

KIZINI GÖREMEYİNCE KENDİNİ YAKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Buca ilçesindeki kadın sığınmaevinde kaldığını öğrendiğini kızı D.S.'yi (20) görmek isteyen Musa T.'yi geri çeviren güvenlik görevlileri, kızının kendisiyle görüşmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine Musa T., üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Ağır yaralanan Musa T., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hatanesi'ne kaldırıldı.

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen olayda, bir hafta önce Elazığ'daki evinden ayrılan kızını aramak için gelen Musa S. (48), kızının kendisiyle görüşmek istememesi üzerine üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Musa S.'nin vücudunda yanıklar oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay, Buca Belediyesi Geçici Kadın Sığınmaevi önünde meydana geldi. İddiaya göre D.S. (20) adlı genç kız, yaklaşık bir hafta önce Elazığ'da oturan ailesiyle tartıştı. Evden ayrılan D.S., akrabalarının da bulunduğu İzmir'e geldi. Akrabalarının yanına gitmek yerine resmî makamlara başvurarak sığınmaevinde kalmak istedi. Bunun üzerine Buca Geçici Kadın Sığınmaevi'ne yerleştirildi. D.S.'den haber alamayan Musa S. ise kızını aramaya başladı. Yerini öğrenince, İzmir'e gelerek Buca'daki akrabalarında kalmaya başladı. Geçen gün de kızını görmek için sığınmaevine giden Musa S.'ye yetkililer, kızının görüşmek istemediğini aktardı.

Bugün sabah saatlerinde yeniden sığınmaevine giderek kızını görmek isteyen Musa S., yine geri çevrilmesi üzerine bahçede üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Çevredeki vatandaşlar ve güvenlik görevlilerince üzerindeki alevler söndürülen Musa S., cankurtaranla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. D.S.'ninse başka bir yere nakledileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.