BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.400,90
HABER /  GÜNCEL

Güneri Civaoğlu, neden şikayetçi olmadı?

Oda TV soruşturması kapsamında Savcı Öz'e ifade veren Gazeteci Güneri Civaoğlu, Soner Yalçın'dan neden şikayetçi olmadığını açıkladı.

Abone ol

Ergenekon soruşturması kapsamında Oda TV'de yapılan aramalarda kendisi hakkında tutulan notlar bulunan gazeteci Güneri Civaoğlu, ifade vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelmişti. Güneri Cıvaoğlu, ifadesinde Soner Yalçın'dan şikayetçi olmadı.

"UĞRAŞAMAM"

Adliye çışında gazetecilerin soruyarını cevaplayan Civaoğlu, aynı konu ile ilgili gazeteci Nazlı Ilıcak'ın şikayetçi olduğunu söyleyerek, uğraşmak istemediğini belirtti.

Civaoğlu neden şikayetçi olmadığını ise şöyle açıkladı, "Böyle bir şeyin muhatabı olmak istemiyorum. Yeni bir davanın filan. Çünkü Nazlı Hanım, zaten aynı konuda bir dava açtı. Ayrıca bu yaştan sonra mahkemelere gidip bu konularla uğraşmak istemiyorum. Kağıtta yazılanların gerçek dışı olduğu da Nazlı Hanımın davasıyla adalet tescil edilecek." dedi.

Konuyla ilgili görüşmenin kısa sürdüğünü aktaran Civaoğlu, "Onun dışında Galatasaray'dan bahsettik. O da hukukçu ben de hukukçuyum. Kaç yılı mezunusun filan" diye konuştu.

Not ile birlikte görüntü de olup olmadığı sorusuna Civaoğlu, "Yok artık ne görüntüsü. Bir not düşmüş kaç yılında olduğu bile belli olmayan el yazısı." şeklinde cevapladı.

Notun neden tutulmuş olabileceği konusunda fikri olmadığını kaydeden Civaoğlu, Soner Yalçın'ı tanıyıp tanımadığı sorusuna "Soner Yalçın ile bir iki kere Bodrum'da plajda karşılaştık. Ayakta 3-4 dakika konuştuk." karşılığını verdi.