BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül'ün Tatlıses üzüntüsü!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İbrahim Tatlıses'in vurulmasına ilişkin açıklama yaptı. İşte Gül'ün üzüntü dolu o sözleri...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sanatçı İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğramasına ilişkin değerlendirmesinde gelişmeleri yakından takip ettiklerini, bir an önce Tatlıses'in sağlığına kavuşmasını ümit ettiklerini dile getirdi.

Gül, "Hangi vatandaşımıza olursa olsun, kime olursa olsun böyle bir saldırı üzücüdür. Tabii ki toplumun gönlünü kazanmış, ünlü bir sanatçı, önemli bir sanatçıya karşı yapılınca bunun üzüntüsü daha farklı oluyor" dedi.

Hırvatistan Cumhurbaşkanı Ivo Josipovic'le Çankaya Köşkü'nde düzenlediği ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, İbrahim Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanmasını "üzücü" olarak değrelendirdi. Gül yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok üzücü. Yakından takip ediyorum. Sağlık durumunun daha da iyiye gittiğini söylediler. Ümit ederim ki sağlığına kavuşur. Çok üzücü bir şey. Hangi vatandaşımıza olursa olsun, kime olursa olsun böyle bir saldırı üzücüdür. Tabii ki toplumun gönlünü kazanmış, ünlü bir sanatçı, önemli bir sanatçıya karşı yapılınca bunun üzüntüsü daha farklı oluyor" diye konuştu.