BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Metin Şentürk’ü bekliyorlar

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu, görme engelli ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ü, Engelliler Korosu t...

Abone ol

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu, görme engelli ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ü, Engelliler Korosu tarafından verilecek konsere davet etti.
Canik Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi tarafından organize edilen Engelliler Korosu konseri Canik Kültür Merkezi’nde yapılacak. Sağlıklı 3 kişinin destek verdiği Engelliler Türk Halk Müziği Korosu, toplam 25 kişiden oluşuyor. Hazırlıklarını sürdüren koro hakkında bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu, engellilerin seslerini ve tüm yeteneklerini duyurmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Engelli vatandaşların isteği doğrultusunda koroyu kurduklarını ifade eden Hayriye Hakyemezolu, "Yaklaşık 5 aydır kursa devam ediyoruz. Gayet de güzel oldu. Engelli arkadaşlarımızın sesini bu şekilde halka parasız duyurup halkla bütünleşeceğiz" dedi.
Görme engelli ünlü şarkıcı Metin Şentürk’e çağrıda bulunan Hayriye Hakyemezoğlu, Şentürk’ün Engelliler Korosu tarafından Canik Kültür Merkezi’nde verilecek olan konsere gelip, destek vermesini istedi. Ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ün konsere gelmesi halinde seslerini daha iyi şekilde duyuracaklarını dile getiren Hakyemezoğlu, "Konserimize gelip aramızda olmasını çok isterdik. O bizi onurlandırırdı, aramızda olsa iyi olurdu ve çok memnun olurduk” diye konuştu.
(İHA)