BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Teknik adam değişikliği yok

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Torku Konyaspor’un kulüp başkanı Ahmet Şan, sosyal medyada yer alan ’Uğur Tütüneker ile...

Abone ol

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Torku Konyaspor’un kulüp başkanı Ahmet Şan, sosyal medyada yer alan ’Uğur Tütüneker ile yollar ayrılacak’ iddialarının tamamen hayal ürünü ve gerçek dışı olduğunu söyledi.
Bugün sosyal medyada yer alan ve sonrasında haberleştirilerek yayınlanan ’Uğur Tütüneker ile Yollar Ayrılıyor mu?’ şeklindeki haberlerin maksatlı olarak çıkartıldığını ifade eden Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "İki sezon aradan sonra başarılı olarak Spor Toto Süper Lig’e çıktık. Bu başarıda emeği geçen teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ile şampiyonluğun hemen sonrasında anlaşarak yeni sezonda da yolumuza devam edeceğimizi açıkladık. Ancak bu durumdan rahatsız olan bazı kesimler yine boş durmadılar ve harekete geçtiler. Bugün hocamızla yollarımızın ayrılacağı şeklinde haberler yayınlanmaya başladı. Biz tam ’huzur’ bulduk derken bu huzuru bozmak için düğmeye basıldığını görmek bizleri gerçekten çok üzüyor. Bu haber tamamen hayal ürünü ve gerçek dışı. Hocamız görevinin başında. Bizim yönetim kurulu olarak tek gündemimiz süper ligde mücadele edecek kalıcı bir takım oluşturmak. Birileri ve bazı kesimler istedi diye biz ne olağanüstü genel kurula gideceğiz ne de hocamızla yollarımızı ayıracağız. Bu tür haberlerle kaos ortamı oluşturmak isteyenlere fırsat vermeyeceğimizi bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Yönetim Kurulu olarak transfer konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bize transfer konusunda maddi anlamda destek verecek herkesin katkılarını bekliyoruz" dedi.
(İHA)