BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  DÜNYA

Behzat Ç yazarının 'kedi' sözü dillerde

‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ kitabının yazarı Emrah Serbes, sözleriyle sosyal medya gündemine oturdu.

Abone ol
‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ kitabının yazarı Emrah Serbes, Gezi eylemleri ve Erdoğan için söyledikleri ile gündemde.

İMC TV'de Mustafa Kuleli'nin sunduğu 'Mercek Altı' programına konuk olan Serbes "Şu an Türkiye’nin en çaresiz insanı Tayyip Erdoğan'dır. Yanlış yaptığını biliyor ama kabul edemiyor. Kabul ederse geri adım attı diyecekler. Çok çaresiz. Kaybeden bir insan. Bir gün gelse Beşiktaş’ta oturup çay içsek, son süreçte nasıl kaybettiğini anlatsa ben neticede kaybedenlerin yazarıyım, onun hikayesini de anlatırım" ifadelerini kullandı.

KAYALIKLARA SÜRÜYOR

"300 vekil bir Başbakan ile konuşamıyor" diyen Serbes bir üst düzey AK Partiliye, "Bu geminin dümeninde de Tayyip Erdoğan var o da gemiyi kayalıklara sürüyor. Siz önce o dümeni düzeltin ki bu insanların öfkesi yatışsın" dediğini söyledi.

SIRRI SÜREYYA: ALLAH HİÇ BİR HÜKÜMETE...

Sırrı Süreyya Önder'in son dönemdeki çıkışlarına dikkat çeken Serbes, "CHP için hep diyordum allah her hükümete böyle muhalefet nasip etsin diyordum. Sırrı Süreyya için tam tersini söylüyorum. Allah hiçbir hükümete böyle bir muhalif milletvekili göstermesin" dedi.

KEDİLERİ ZOR TUTUYORUZ

Başbakan Erdoğan'ın "yüzde 50'yi zor tutuyoruz” sözüne de değinen Serbes, "Biz Beşiktaş'ta kedileri bile tutamıyoruz. Gidip polisi tırmalayıp geri dönüyorlar" dedi.

Serbes'in, Behzat Ç.'nin soyadının 'çapulcu' olabileceğini söylemesi de Twitter'da ilgi gördü. Emrah Serbes, "Halk Behzat'a 'çapulcu' ismini teveccüh ettiyse, çünkü bugün şeref madalyasıdır. Bu hale gelmişse Behzat Ç'nin soyadı da Çapulcu olabilir" dedi.