BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  DÜNYA

Mesud Barzani rengini belli etti! 'Batı Kürdistan' ve Trump twitlerine bakın

TÜRKİYE'nin Suriye harekatının başladığına ilişkin son dakika haberleri gelirken, Kuzey Irak yönetimi lideri Mesud Barzani rengini belli etti.

Abone ol

Barzani'nin sahibi olduğu Rudaw sitesinde yer alan habere göre Mesud Barzani, Türkiye'nin harekatına ilişkin twitter hesabından önce şu paylaşımı yaptı:

“Batı Kürdistan'daki son gelişmelerden çok endişeliyiz. Birkaç kanalla iletişim halindeyiz ve Rojava halkının başka felaketlere maruz kalmamasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız”.

Trump twitine giderle başladı yalakalıkla bitirdi

Türkiye'nin harekatına karşı olduğunu 'endişeliyiz' diyerek ortaya koyan Mesud Barzani, Donald Trump'ın “Kürtler bizimle savaştı ancak karşılığında para ve teçhizat aldılar” sözlerine de yanıt verdi. Barzani'nin Trump'a gider yaptığı twitini teşekkürlerle bitirmesi dikkat çekti.
İşte yazdıkları:

-“Sayın  Başkan Trump, lütfen Kürdistan halkının her zaman haklarını koruduğunu bilin. Peşmerge IŞİD'i mağlup etti ve teröre karşı koalisyonun etkili bir parçası. Kürtlerin kanı para ve silahlardan çok daha değerli. Teşekkür ederim”.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
YPG'li teröristler hazırlanıyor! Beton bloklarla tünel inşası görüntülendi
Foto Galeri YPG'li teröristler hazırlanıyor! Beton bloklarla tünel inşası görüntülendi Galeriye Gözat