BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mersinli futbolcu yaşam mücadelesi veriyor

İzmir'de, Bank Asya 1. Lig'deki Karşıyaka maçının ardından nişanlısıyla trafik kazası geçiren Mustafa Aydın'ın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu'nun üzerinde karabulutlar dolaşıyor.

Dün akşam İzmir deplasmanında golsüz berabere kalarak 2 puan kaybeden Kırmızı-Lacivertlilerde şimdi de Mustafa Aydın'ın trafik kazasında ağır yaralanıp, nişanlısının da hayatını kaybetmesinin şoku yaşanıyor.

İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan; Karşıyaka-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının ardından nişanlısıyla birlikte karayoluyla İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan Mersin İdman Yurdu futbolcusu Mustafa Aydın (24), İzmir Narlıdere civarında yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan ağaca çarptı.

Söz konusu kazada araç içinde bulunan Müge Bayrak (21) ve araç sürücüsü Aydın ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bayrak kurtarılamazken, hayati tehlikesi bulunan Aydın'ın yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği bildirildi.

Yaşananların kendilerini derinden sarstığını kaydeden Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, "İstenmeyen bir olayla karşı karşıya kaldık. Mustafa, çok sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz bir futbolcuydu. Oynadığı futbolun yanında efendiliğiyle de öne çıkıyordu. Doktorlar gerekli tıbbi müdahalede bulunuyor, bu saatten sonra dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Kendisine acil şifalar dilerken, nişanlısı Müge Bayrak'a da Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Mustafa Aydın'ın başına gelenlerin takım olarak kendilerini üzdüğünü ve sabaha kadar hastanede kalarak, Aydın'dan haber almaya çalıştıklarını anlatan Teknik Direktör Yüksel Yeşilova da, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Takım olarak derin bir üzüntü yaşıyoruz. Moral olarak adeta çöktük. Kalbimizden sanki bir parça eksildi gibi. Ancak bu saatten sonra yapabileceğimiz çok fazla şey yok. Herkesin bir sorumluluğu var ve işimizi bırakıp yas tutamayız. Kalbimiz her zaman Mustafa ile birlikte olacak ve onun için dua edeceğiz."