BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Pilav gününde eski anılar canlandı

İhlas Koleji mezunları öğretmenleri ve arkadaşları ile buluşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Abone ol

İhlas Kolej Mezunları Derneği tarafından düzenlenen geleneksel pilav gününde İhlas Kolejinin eski ve yeni mezunları bir araya geldiler.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ve okul müdürlerinin yanı sıra yoğun bir katılımcı grubuyla İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsünde düzenlenen etkinlikte İhlas Koleji mezunları öğretmenleri ve arkadaşları ile yeniden buluşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlik boyunca eski anıların canlandığı pilav gününde konuşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcı Azmi Aksoy, 14 yıl gibi kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen düzenlenen bu tip organizasyonlarla İhlas Kolejindeki birlik ve beraberliğin vurgulanmasının önemli olduğunu söyledi. İhlas Kolejinin almış olduğu akademik ve sosyal başarılar kadar eğitimde yakaladığı kaliteyle örnek gösterilen bir okul haline geldiğini vurgulayan Aksoy, İhlas Kolejinin tüm eğitim dünyasında takdir edilen bir kurum olduğunu anlattı. İhlas Koleji mezunlarını, Türkiye’nin geleceğine sunulmuş cevherler olarak adlandıran Aksoy, İhlas Koleji mezunlarının her platformda saygın bir yer edindiğinin altını çizdi.

Keyifli ve neşeli bir ortamda geçen pilav gününde konuşan İhlas Koleji 2008 mezunlarından ve İhlas Koleji Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burak Erişken, öncelikle kendisinin eğitiminde emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür etti. Halen Gazi Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyan Erişken, İhlas Koleji mezunları olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu tip organizasyonların daha sık yapılması için tüm mezunlardan destek istedi.

Pilav günü aynı zamanda ilginç buluşmalara da ev sahipliği yaptı. Okulun 2001 mezunu olan Cüneyt Ali Mert, mezun olduğu okulda öğretmenlik yapmanın sevincini yaşadığını söylerken, aynı zamanda öğretmenliği döneminde mezun ettiği eski öğrencileriyle buluşmanın harika bir duygu olduğunu belirtti.

Okulun 2010 mezunlarından olan Nihan Boyer’de mezun olduktan yaklaşık 4 ay sonra sınıf arkadaşlarıyla aynı masaya oturmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Etkinlik boyunca eski arkadaşlarıyla buluşmanın keyfini çıkaran mezunlar gelecek yıl yeniden bir arada olmak için sözleştiler.