BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,82
ALTIN 2.442,11
HABER /  GÜNCEL

Mersinde kızgın koca katliamı

Önce annesini ardından da kardeşini öldürdü. Daha sonra karısına pusu kurdu ve cinayet son anda engellendi!

Abone ol Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Akdere beldesinde bir kişi, ''tarla paylaşımı'' nedeniyle annesini ve kardeşini öldürdü. Zanlı, daha sonra da boşanma davasına gelecek eşini vurmak amacıyla adliye yakınında pompalı tüfekle beklerken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde, Yaşar U. (48), gece geç saatte annesinin evine giderek, önce birinci kattaki kardeşi Caner U'yu (34), ardından annesi Rahime U'yu (74) pompalı tüfekle öldürdü.

Komşularından birinin sabah eve geldiğinde durumu görerek haber vermesi üzerine jandarma ekipleri olay yerine gelerek geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemeden sonra, cesetler Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Ölenlerin yakınları, belde sakinleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Olayla ilgili aranan Yaşar U. ise bir süredir ayrı yaşadığı ve bugün boşanma davasına gelecek eşi Bediha U'yu (36) vurmak amacıyla adliye civarında, 33 K 0208 plakalı otomobilinde pompalı tüfekle beklerken jandarma ve polis ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan zanlının, ifadesinde, cinayetleri tarla paylaşımı dolayısıyla yaşanan tartışma nedeniyle işlediğini ve adliye önünde eşini vurmak için beklediğini itiraf ettiği öğrenildi.