BIST 9.804
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,04
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mersin'de aile katliamı! Eşini, baldızını ve kaynanasını öldürdü

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

MERSİN'de cinnet getiren koca 3 cinayeti arka arkaya işledi. Boşanma davası nedeniyle çıkan tartışmada; eşini, baldızını ve kaynanasını öldüren şahıs aynı silahı ateşleyerek intihar etti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Tarsus ilçesine bağlı Yarbay Şemsettin Mahallesi'nde cinnet geçiren bir şahıs, kaynanası, eşi ve baldızını silahla vurarak öldürdükten sonra, aynı silahı kendisine ateşleyerek intihara teşebbüs etti. Gültekin Ç. adlı şahıs, 33 PL 452 plakalı aracıyla boşanma aşamasındaki eşi Gülser Ç.'nin kaldığı Yarbay Şemsettin Mahallesi 3907 Sokaktaki kayınvalidesi Nuran Altunay'ın evine gitti. Burada eşi ve eşinin ailesiyle tartışan Gültekin Ç., üzerinde taşıdığı tabancayla boşanma aşamasındaki karısı ile birlikte kayınvalidesi Nuran Altunay ve baldızı Mislina Yılmaz'ı vurarak öldürdü.

Olay yerinde öldüler

Zanlı, aynı silahı başına ateşleyerek intihara teşebbüs etti. Duyulan silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede 3 kadının da olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılırken, başından ağır yaralanan zanlı Gültekin Ç. ise Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 9 yıllık evli olan Gültekin Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 çocukları olduğu öğrenildi

Zanlı hakkında boşanma aşamasındaki eşinin, 22 Haziran tarihinde Aile İçi Şiddet Bürosuna müracaat etmesi üzerine 30 gün süreyle evden uzaklaştırma kararı alındığı, ancak çiftin kendi isteği ile mahkemeye dilekçe vermesi üzerine tedbirin 3 Temmuz tarihinde kaldırıldığı öğrenildi. Ailenin 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

Bölgede hareketli anlar yaşanırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

3 cinayetin 1 de intiharın gerçekleştiği evden cansız bedenler böyle çıkartıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
3 yaşındaki Ayda bebeği 91 saat sonra hayata döndüren öpücük! O kahramanlar konuştu
Foto Galeri 3 yaşındaki Ayda bebeği 91 saat sonra hayata döndüren öpücük! O kahramanlar konuştu Galeriye Gözat