BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  MAGAZİN

Mehmet Yüzüak kimdir aslen nereli Artık Susma programında çıldırdı

Mehmet Yüzüak kimdir aslen nereli kaç yaşında? Mehmet Yüzüak canlı yayında Hale Soygazi'yi dava edeceğini söyleyen ve Murat Şar'ın oğlu olduğunu söyledi. Mehmet Yüzüak ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Mehmet Yüzüak magazin gündemine bomba gibi düştü. Show Tv'de  programa katılan Mehmet Yüzüak, Artık Susma programında Hale Soygazi ve oğlu olduğu iddia edilen Murat Şar hakkında konuştu. Peki Mehmet Yüzüak kimdir?

Söz yazarı ve besteci, (d.yeri Kahramanmaraş, 2.2.1950) Mehmet Yüzüak, 2.2.1950 tahininde Kahramanmaraş’ta doğdu. Kalabalık bir ailede mutlu bir çocukluk dönemi geçirdi. İlkokulu Kahramanmaraş’ta İnönü İlkokulu’nda okudu. Orta öğrenimini Sanat Okulu’nda tamamladıktan sonra, Lise’yi Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1976-77 yıllarında Ankara Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde Edebiyat Bölümü’nde okudu. Türkiye 18.’si olarak kazandığı Edebiyat Fakültesi’nde 2 yıl eğitim aldıktan sonra İstanbul’a taşınmaya karar vererek, konservatuara girdi. Piyerloti’de 3 yıl Konservatuar da şan, nota ve solfej eğitimi aldıktan sonra şarkı sözü yazmaya başladı. 

ÜNLÜLERLE ÇOK SAMİMİ

Mehmet Yüzüak ünlü isimlerle oldukça samimi. Hatta yakın arkadaşları Seda Sayan ve Bülent Ersoy. Bülent Ersoy ile çok yakın arkadaş olan Mehmet Yüzüak canlı yayında Hale Soygazi'yi dava edeceğini açıkladı. 

CANLI YAYINDA MURAT ŞAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Canlı yayında açıklama yapan Mehmet Yüzüak, Hale Soygazi'nin dava açacağını öğrenmesi üzerine kendisinin dava açacağını söyledi.