BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  MEDYA

Medcezir 48. bölüm Mira yasak aşkı öğreniyor

Star TV'nin iddialı dizisi Medcezir'de heyecan dorukta. Medcezir 48. bölümü ile bu akşam. Yaman’la yaşadıkları ayrılığın gerçek nedeninin babası olduğunu öğrenen Mira artık hem babasına, hem de Yaman'a öfkelidir...

Abone ol

Star TV'nin iddialı dizisi Medcezir'de heyecan dorukta. Medcezir 48. bölümü ile bu akşam. Yaman’la yaşadıkları ayrılığın gerçek nedeninin babası olduğunu öğrenen Mira artık hem babasına, hem de Yaman'a öfkelidir...

İŞTE BU AKŞAM MEDCEZİR'DE YAŞANACAKLAR

Yaman’la yaşadıkları ayrılığın gerçek nedeninin babası olduğunu öğrenen Mira artık hem babasına, hem de Yaman'a öfkelidir...

medcezir-48.-bölüm-1.jpg

Müzayedede gerçekleşen hırsızlık Kenan’ı şüphelerin merkezine koyarken ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Yaman, Onu Mira'dan uzaklaştıran  etiketlerden, önyargılardan kurtulamadığını bir kez daha acı bir şekilde fark eder.

medcezir-48.-bölüm-2.jpg
Öte yandan Ender’in hamileliğini öğrenen Selim’in nefesi bir kez daha acıyla kesilmiştir. Geçmişiyle hesaplaşmak için çıktığı yolculukta bir sürprizle karşılaşır.


medcezir-48.-bölüm-3.jpg
Hırsızlığın yarattığı gerilim herkesin birbirini suçlamasına neden olur... Yaman saati bulup Kenan’ın suçsuzluğunu kanıtlamaya kararlıdır.

Star tv'nin reyting rekortmeni Medcezir yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Mira ve Yaman arasındaki gerginlik Medcezir 47. bölüme de yansıdı. Mira, bu defa çok daha kararlı bir şekilde kendini topluyor ve Yaman'ın karşısına öyle çıkıyor. Bakın Medcezir 47. bölüm 'de daha neler neler oldu?

MEDCEZİR 47. BÖLÜM ÖZETİ

Mira’nın hastalığı hakkındaki gerçekleri öğrenen Yaman kendini kör bir çıkmazın içinde bulur. Mira ise yaşadığı hayal kırıklığının da etkisiyle geçmişle hesaplaşır.

medcezir-47.-bölüm-1.jpg

Artık Yaman’ı affetmemeye kararlıdır. Pişmanlıkla ne yapacağını düşünen Yaman bu sefer de Sude’nin hışmına uğrar ve Mira’ya verdiği zararla bir kez daha yüzleşir. 

MEDCEZİR 47. BÖLÜM

MİRA VE YAMAN'IN OKULDA KARŞILAŞTIKLARI SAHNE



Mira yanında Eylül'le okula gider. Okuldan içeri öyle kararlı ve umursamaz girer ki karşıdan gelen Yaman şaşkına döner. Yaman'ın pişmanlıkları yüzünden okunsa da Mira oralı olmaz.


medcezir-47.-bölüm-2.jpg

Mert Eylül’ün Uzay sayesinde girdiği yeni evren yüzünden kendisinden uzaklaştığını hisseder ve ona kırıldığını hissettirir.

medcezir-47.-bölüm-3.jpg

Fakat Uzay, Eylül’ün başını döndürecek bir haberle onun dikkatini yine kendi tarafına çevirir.

medcezir-47.-bölüm-4.jpg

Asım Şekip Kaya’nın vasiyetini değiştirme kararı Sude için bir işaret olur

MEDCEZİR 47. BÖLÜM

YAMAN MİRA'NIN HASTALIĞINI ÖĞRENİYOR