BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.432,70
HABER /  POLİTİKA

Meclis Başkanı'nı mutlu eden tablo

Liderler buluşmasını ilk olarak ortaya atan Meclis Başkanı Şahin görüşmeleri değerlendirdi.

Abone ol

Terörle mücadele konusunda liderleri biraraya gelmeye ilk davet eden isim olan Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin görüşmeleri değerlendirdi.

Şahin, "Güzel bir tablo olduğunu düşünüyorum. Sanıyorum halkımız da milletimiz de bu tabloyu gördüğünde sevinmiştir" dedi.

TBMM Başkanı Şahin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve Mevlana Üniversitesi Kampüs açılış törenine katılmak için Konya'ya geldi.

Şahin, bir gazetecinin "Başbakan Erdoğan'ın siyasi parti liderleriyle görüşmesini nasıl değerlendiriyorsunuz. Sizin de bu konuda daha öneriniz olmuştu" şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi:

"Güzel bir tablo olduğunu düşünüyorum. Sanıyorum halkımız da milletimiz de bu tabloyu gördüğünde sevinmiştir. Ben de böyle bir öneride bulunurken bunu amaçlamıştım. 'Türkiye'de siyaset yoluyla halkına hizmet etmek için faaliyette bulunan siyasi partilerimizin değerli genel başkanlarının görüşmelerinden daha doğal bir şey olamaz' demiştim. Bunun tahakkuk etmiş olması tabi ki beni sevindirdi. Zaman zaman siyasi partilerin genel başkanlarının bir araya gelmesi hatta tamamının bir araya gelmesi toplumsal uzlaşma açısından da çok önemli olacaktır."