BIST 10.279
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,85
HABER /  MEDYA

Maviye Sürgün Defne gerçek adı nedir, kim oynuyor? Damla Sönmez dizileri hangisi?

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Maviye Sürgün ilk ekran sınavını verdi. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de ilgi çeken dizide Maviye Sürgün Defne kimdir? Show Tv Maviye Sürgün başrolünde oynayan Defne kimdir? Maviye Sürgün Defne gerçek adı ne? Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Maviye Sürgün dizisi Defne kim? Damla Sönmez oynadığı diziler

Abone ol

Maviye Sürgün Defne kimdir? Show Tv Maviye Sürgün dizisi Defne kimdir? Yeni dizi Maviye Sürgün başrolünde oynayan Defne kimdir? Maviye Sürgün Defne gerçek adı ne? Maviye Sürgün Defne karakterini oynayan Damla Sönmez kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Damla Sönmez kimdir? Damla Sönmez'ın oynadığı diziler, Damla Sönmez dizileri, Damla Sönmez instagram hesabı, Damla Sönmez hakkında bilgiler ve Damla Sönmez sosyal medya hesapları:

Maviye Sürgün Defne Karakteri kimdir?

Show Tv'nin yeni yaz dizisi Maviye Sürgün karakterleri arasında Defne çok merak ediliyor. Sezonun yeni dizileri arasına katılacak olan Maviye Sürgün Defne rolünde Damla Sönmez karşımıza çıkacak. Defne, neşeli ve hoş bir kadındır ama aslında uzmanlık alanı insanları dolandırmaktır. Önce kendisini kurtaran Ali ile tanışır, sonrasında da daha önce dolandırdığı mafya babası Ozan'la karşılaşır.

Damla Sönmez kaç yaşında? Damla Sönmez yaşı kaç?
Güzel oyuncunun yaşı çok merak ediliyor. Damla Sönmez 36 yaşında. Oyuncu Damla Sönmez 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Güzel oyuncu Damla Sönmez İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Anne tarafından Abhaz, Baba tarafından Çerkes olduğu biliniyor.

Damla Sönmez hangi dizilerde oynadı?

Güzel oyuncu ilk olarak Camdan Pabuçlar dizisindeGülçin rolüyle karşımıza çıktı. Omuz Omuza, Kapıları Açmak, Şarkılar susmasın, Fırtınalı Aşk, Emret komutanım, Türkan, Dinle Sevgili, Güllerin Savaşı, Çukur, Alev alev gibi dizilerde rol aldı. Televizyonda en son Aziz dizisinde rol almıştı.

2004 Camdan Pabuçlar / Gülçin
2004 Omuz Omuza / Pelin
2005 Kapıları Açmak / Gülşen
2006 Şarkılar Susmasın / Aycan
2006 Sahte Prenses / Sedef
2006-2007 Fırtınalı Aşk / Melda Talay
2008 Emret Komutanım / Karamel
2008-2009 Gece Gündüz / Pınar
2010-2011 Türkan / Turhan
2012 Dinle Sevgili / Sevil
2012 Şubat / Gelin
2013-2014 Bir Aşk Hikayesi / Ceylan Başrol oyuncusu
2014-2016 Güllerin Savaşı / Gülru Çelik Sipahi
2017 Aşk ve Gurur / Zeynep Esen
2018 Masum Değiliz / Selin
2019-2021 Çukur / Efsun
2020 Alev Alev
2020 Rise of Empires: Ottoman
2021 Saygı
2021-2022 Aziz / Dilruba Paşazadeoğlu Başrol oyuncusu
2023 Maviye Sürgün / Defne Boz
 

Maviye Sürgün dizisi konusu

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süre açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın talihsiz ve ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı'da butik otel işleten kayınpederi Salih’in (Hakan Salınmış) yanına taşınır. Taşınmadan kısa bir süre sonra Ayda'nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur. 

Henüz acıları çok tazeyken bir gece denize açılan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki kadını kurtarır. Kurtardığı gizemli kadının adı Defne’dir (Damla Sönmez). Ali, yaşadığı kaza ile geçici hafıza kaybına uğrayan ve başına gelenleri hatırlamayan Defne'yi 'Tanrı Misafiri' olarak otele getirir.

Parça parça hafızası yerine gelen Defne gerçek anlamda bir dolandırıcıdır. Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne'nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur.