BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Maviye Sürgün'deki Ali kim, gerçekte kim oynuyor, adı nedir? Caner Cindoruk dizileri

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Maviye Sürgün ilk ekran sınavını verdi. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de ilgi çeken dizide Maviye Sürgün Ali kimdir? Show Tv Maviye Sürgün başrolünde oynayan Ali kimdir? Maviye Sürgün Ali gerçek adı ne? Caner Cindoruk kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Maviye Sürgün dizisi Ali kim? Caner Cindoruk oynadığı diziler

Abone ol

Maviye Sürgün Ali kimdir? Show Tv Maviye Sürgün dizisi Ali kimdir? Yeni dizi Maviye Sürgün başrolünde oynayan Ali kimdir? Maviye Sürgün Ali gerçek adı ne? Maviye Sürgün Ali karakterini oynayan Caner Cindoruk kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Caner Cindoruk kimdir? Caner Cindoruk'ın oynadığı diziler, Caner Cindoruk dizileri, Caner Cindoruk instagram hesabı, Caner Cindoruk hakkında bilgiler ve Caner Cindoruk sosyal medya hesapları:

Maviye Sürgün Ali Karakteri kimdir?

Show Tv'nin yeni yaz dizisi Maviye Sürgün karakterleri arasında Ali çok merak ediliyor. Sezonun yeni dizileri arasına katılacak olan Maviye Sürgün Ali rolünde Caner Cindoruk karşımıza çıkacak. Başarılı bir SAT komandosu olan Ali, bir soğuşturma geçirir ve açığa alınır. Bu süreçte karısının hasta olduğu öğrenirler. Ailesi ile birlikte büyüklerinin yanına dönerler. Eşini kaybettikten sonra bir gün Defne'yi kurtarır ve kendisini karışık bir hikayenin ortasında bulur. Ali'nin Azra ve Arda isimli iki çocuğu vardır.

Caner Cindoruk kaç yaşında evli mi?

Yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk 43 yaşında. Oyuncu Caner Cindoruk 1980 yılında Adana’da doğdu. Caner Cindoruk Adana'da doğdu. Anne ve babası Müşerref Cindoruk ve Zafer Doruk'tur. Babası tanınmış bir yazar olarak bilinir. Ünlü oyuncunun kardeşleri de Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk. Yeğeni ise Caner Cindoruk. Oyuncu 1.85 boyu ile uzun erkek oyuncular arasındadır.

Caner Cindoruk hangi dizilerde oynadı?

İlk olarak Kara Güneş dizisinde karşımıza çıkan Caner Cindoruk, Yaprak Dökümü dizisinde Doktor Nazmi rolünü oynadı. Hanımın Çiftliği dizisindeki Kemal rolü çok sevildi. Firar, Aramızda Kalsın, İstanbul Sokakları, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kadın, Zemheri dizilerinde rol aldı. En son Sadakatsiz dizisinde Volkan rolünü oynamıştır.

2007 Kara Güneş / Alişir
2008 Geç Gelen Bahar / Ali
2008 Yaprak Dökümü / Doktor Nazmi
2009-2011 Hanımın Çiftliği / Kemal
2011-2012 Firar / Nadir
2013 Ateş Altında Aşk
2013-2015 Aramızda Kalsın / Civan
2016 İstanbul Sokakları / Fırat
2016-2017 Muhteşem Yüzyıl Kösem / Silahtar Mustafa Paşa
2017-2020 Kadın / Sarp Çeşmeli / Alp Karahan
2020 Zemheri / Ertan Demirkan
2020-2022 Sadakatsiz / Volkan Arslan
2023 Maviye Sürgün Ali Tarhun
Caner Cindoruk sosyal medya hesapları
İnstagram: @canercindoruk

Maviye Sürgün dizisi konusu

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süre açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın talihsiz ve ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı'da butik otel işleten kayınpederi Salih’in (Hakan Salınmış) yanına taşınır. Taşınmadan kısa bir süre sonra Ayda'nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur. 

Henüz acıları çok tazeyken bir gece denize açılan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki kadını kurtarır. Kurtardığı gizemli kadının adı Defne’dir (Damla Sönmez). Ali, yaşadığı kaza ile geçici hafıza kaybına uğrayan ve başına gelenleri hatırlamayan Defne'yi 'Tanrı Misafiri' olarak otele getirir.

Parça parça hafızası yerine gelen Defne gerçek anlamda bir dolandırıcıdır. Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne'nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur.