BIST 10.167
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.400,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Maşukiye-Sapanca çift şerit olacak

Maşukiye Sapanca Yolu'ndaki altyapı çalışmaları değerlendirildi. Maşukiye ile Sapanca arası çift gidiş gelişi olacak.

Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü, (AYKOME) Maşukiye Sapanca Yolu’nda başlayan altyapı çalışmalarına  yönelik değerlendirme toplantısı yaptı.

Antikkapı Restauran’ta gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Adnan Bilgiç, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, yetkililer ile bölgede yatırımları bulunan altyapı kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda proje multivizyon sunumu ile ayrıntılı olarak incelenerek bölgede yer alan altyapıların tespiti yapıldı.
 
ÇİFT GİDİŞ GELİŞLİ

Toplantıda konuşan Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Maşukiye ile Sapanca arasındaki çift gidiş gelişli bölünmüş yol ile aynı proje kapsamında Sarımeşe’de inşa edilecek olan kavşağın bölge için son derece önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti.

Bilgiç, “Proje, Türkiye’nin projesidir. Dolayısıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, yol güzergahı boyunca yer alan altyapı yatırımlarının, üstyapıyla uyumlu, çağdaş ve geleceği de kapsayacak şekilde planlanması ve denetimi için elimizden gelen tüm gayreti eksiksiz olarak göstereceğiz” diye konuştu.