BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,63
ALTIN 2.409,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pehlivanlar başkanı ziyaret etti

649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılan Kocaeli'li pehlivanlar belediye başkanını ziyaret etti.

Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ilimizi başarıyla temsil eden Büyükşehir Kağıtspor'un pehlivanlarını kabul etti. Kırkpınar'da çeşitli dereceler elde eden pehlivanlar, kendilerine verdiği destek nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

KIRKPINAR'DA DERECEYE GİRDİLER
Büyükşehir Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir, yönetim kurulu üyesi M. Akif Karaosmanoğlu ile antrenörler Veysel Şirin, Ragıp Çokan ve 649. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde çeşitli dereceler elde eden sporcularımızdan Serdar Doruk(Küçük Orta Küçük'te 1.), Özer Ay(Küçük Orta Küçük'te 3.), A. Hamit Altun(Küçük Orta Küçük'te 3.), Rasul Tarı(Deste Büyük'te 2.) ve Rıfat Poyraz(2009'da Küçük Orta'da 1.), Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, pehlivanlarımızı Kırkpınar'da elde ettikleri dereceler için kutladı, daha büyük başarılar beklediklerini dile getirdi.

BAŞKAN OLİMPİYATLARDA BAŞARI İSTEDİ
Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli artık şampiyonlar şehri oldu. Sporcularımızdan daha büyük başarılar bekliyoruz. Büyükşehir olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Yaklaşan olimpiyatlar öncesinde Büyükşehir Kağıtspor'un milli takımlara daha çok sporcu göndermesini ve sporcularımızın olimpiyatlarda başarılı olmasını bekliyoruz'' dedi. Kandemir de, Büyükşehir Kağıtspor olarak olimpiyatlarda mücadele edecek milli takımlarımıza en az 20 sporcu göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR MODEL OLDU
Kandemir, ''Kendimize yaklaşan olimpiyatlarda Büyükşehir Kağıtspor'dan milli takımlara en az 20 sporcu göndermeyi hedef seçtik. Federasyon yetkilileri, Büyükşehir Kağıtspor'u en doğru model olarak lanse ediyor'' ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, pehlivanları kutlayıp, başarılarının devamını dilerken, Büyükşehir Kağıtspor'un güreşçileri de kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.