BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocuklara sinema heyecanı yaşattılar

TEGV Ergani Öğrenim Birimi, yaz etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları gezi programında, 51 öğrenciyi sinemaya götürdü.

Abone ol

Diyarbakır'da Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Ergani Öğrenim Birimi, yaz etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları gezi programında, 51 öğrenciyi sinemaya götürdü. Şimdiye kadar hiç sinemaya gitmeyen birçok minik bu organizasyon sayesinde bir ilki yaşadı.

Yoğun bir eğitim döneminin ardından yaz etkinlikleri çerçevesinde çocuklara çeşitli sürprizler hazırladıklarını ifade eden TEGV Ergani Öğrenim Birimi sorumlusu Şafak Bozdoğan Demirci, "Hazırladığımız gezi programı çerçevesinde çocuklarımızı önceki hafta pikniğe ve Hilar mağaralarına götürdük. Bu hafta ise onları Diyarbakır'a sinemaya götürdük. Şimdiye kadar hiç sinemaya gitmeyen çocuklarımız bir ilki bizimle yaşasınlar istedik. Çocuklarımızın sinemadaki heyecanları görülmeye değerdi. 51 çocuk, 8 gönüllüyle düzenlediğimiz organizasyonda ulaşımımızı sağlayan Ergani Belediyesi'ne, çocukların sinema ücretini karşılayan ve her zaman bizden desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ramazan Yıldırım'a çocuklarımız, gönüllülerimiz ve kendi adımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.