BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.410,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sabırsızlıkla yavrularını bekliyorlar

Geçen yıl şeker toplamak için evden ayrılan ve hâla kendilerinden haber alınamayan kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmaları devam ediyor.

Abone ol

Geçen yıl Ramazan Bayramının ikinci günü şeker toplamak için evden ayrılan ve hâla kendilerinden haber alınamayan kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmaları devam ediyor. Bu arada polisin çıkan dedikoduları bile değerlendirdiği belirtildi.

Talas ilçesinde kaybolan 2'si kardeş 3 çocuğun bir kapıcı tarafından yurt dışına satıldığı iddiaları şehir efsanesi haline dönüşmüştü. Birçok aileyi tedirgin eden bu haberler üzerine bilgi veren emniyet yetkilileri, 'dedikodu' dahil her türlü bilgileri değerlendirdiklerini söyledi.
Bir kapıcının kaçırdığına yönelik iddiaların asılsız olduğunu, bahsi geçen bina görevlisinin ifadesinin alındığını ve çıkan dedikoduların gerçek dışı olduğunu vurgulayan yetkililer, arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Kaybolan çocuklardan Dilruba ve Ahmet Tuna'nın babası Hamza Tekin, çocukların bulunduğuna yönelik çıkan dedikodular sebebiyle rahatsız olduklarını belirterek "Her an kapı çalınıp evlatlarımız kapıdan içeri girerek bize sarılacak diye sabırlı bekleyişimizi sürdürüyoruz. İnşallah çocuklarımız bulunur" diye konuştu.