BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Marcelinho Trabzona ısınıyor

Yeni transfer Brezilyalı yıldız Marcelinho, bordo-mavili takıma ısınıyor.

Abone ol

Trabzonspor'un Almanya'nın Hertha Berlin takımından transfer ettiği Brezilyalı yıldız Marcelinho, bordo-mavili takıma ısınıyor. 31 yaşındaki yıldız oyuncunun, idmanlarda yaptığı sempatik hareketlerle takım arkadaşlarına uyum sağladığı gözleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni de, uyum sorununu kısa sürede aşması için antrenmanlarda Marcelinho ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli teknik adam, Brezilyalı yıldızın takıma tam anlamıyla adepte olması için elinden geleni yapıyor. Kendisinden bekleneni henüz verememesine rağmen Kayserispor ve Vestel Manisspor maçlarında sahada gösterdiği mücadeleyle takdir toplayan Marcelinho da, takım arkadaşları ile olan uyum sorununu aşmak içinde elinden geleni yapıyor.

Trabzonspor antrenmanlarını izlemeye gelen bordo-mavili taraftarların da ilgi odağı olan Brezilyalı yıldız Marcelinho'nun takım arkadaşları ile olan diyaloğu ise Lazaroni'yi mutlu ediyor. Takım arkadaşları ile ve etrafındaki insanlarla kurduğu diyalog ile beğeni kazanan Marcelinho'nun 1-2 hafta sonra uyum sorununu tamamen aşacağı belirtiliyor.

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Marcelinho, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Yıldız oyuncunun, Trabzonspor'da geçirdiği dönemi değerlendirerek çeşitli mesajlar vermesi bekleniyor.