BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Balıkesirde iki ayrı cinayet

Balıkesir'de bir kişi alkollü kişiler tarafından öldürüldü. Diğer cinayet ise sarkıntılıktan.

Abone ol

Balıkesir'de bir şahıs alkollü 7 kişi tarafından darp edilerek öldürülürken, sarkıntılık iddiasıyla bir kişi de av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, merkez Küpeler Köyü Harmanlık mevkiinde dün gece saat 02.40 sıralarında alkol alan T.S, K.A, M.D, S.S, M.M, A.A. ve M.Ö, aralarında bulunan T.S. isimli arkadaşlarını bilinmeyen bir nedenle darp etmeye başladı. Ellerindeki bira şişeleriyle T.S'nin başına vuran şüpheliler, şahsın ölümüne sebep oldu. 7 zanlı, savcılığın talimatıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne bağlı Yüreğil Beldesi'nde de, C.C. isimli bir şahıs motosiklet üzerinde ölü olarak bulundu. K.K. isimli bir kişi saat 08.30'da jandarmayı arayarak, kendisine ait motosikletinin üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını bildirdi. Şahsın cesedini bulan jandarma timleri yaptığı araştırmada, C.C. isimli mağdurun H.I. isimli bir kişiyle husumeti bulunduğunu belirledi. Araştırmayı genişleten ekipler, H.I'yı gözaltına aldı. H.I. ilk sorgulamasında suçunu itiraf ederek, yengesine sarkıntılık ettiği gerekçesiyle C.C'yi av tüfeğiyle öldürdüğünü söyledi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.