BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Appiah milli maçta döktürdü

Gana, Stephen Appiah'in iki asist yaptığı özel maçta Togo'yu 2-0 yendi.

Abone ol

Gana ile Togo'yu Londra'da karşı karşıya getiren özel maçta kazanan Stephen Appiah'ın takımı oldu. Fenerbahçeli Appiah'ın iki asist yaptığı mücadelede Gana Togo'yu 2-0 yendi.

Gana kaptanı Appiah 60'ıncı dakikada Razak Pimpong'a, son dakikada da Alex Tachie-Mensah'a attırdığı gollerle galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Togo teknik direktörü Otto Pfister sahaya Arsenal forveti Emmanuel Adebayor'un yer almadığı deneysel bir kadro sürerken, Gana Michael Essien'in de bulunduğu güçlü bir 11 ile mücadele etti.

Avrupa Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek ekipler de hazırlıklarına özel maçlarla devam etti. İspanya deplasmanda İzlanda ile 0-0 berabere kaldı.

İspanya'nın Reykjavik'te İzlanda ile yenişmediği maçta golcü Raul 100'üncü kez milli oldu. İzlanda'nın kilit oyuncusu Eidur Gudjohnsen karşılaşmada forma giymedi.

Dünya Kupası'na son 16 turunda veda eden İspanya Euro 2008 eleme gruundaki ilk maçını gelecek ay Liechtenstein ile oynayayacak, İzlanda ise deplasmanda Kuzey İrlanda ile mücadele edecek.

İlk kez katıldığı Dünya Kupası'nda çeyrek finale kadar yükselerek sürpriz yapan Ukrayna Azerbaycan'ı 6-0 yendi. Goller Voronin, Nazarenko, Rotan, Gusev, Vorobei ve Bielik'ten geldi

Hazırlık maçları - 15/08

Ukranya 6-0 Azerbaycan
Slovenya 1-1 İsrail
Slovakya 3-0 Malta
Gana 2-0 Togo
Galler 0-0 Bulgaristan
İzlanda 0-0 İspanya
Cezayir 0-2 Gabon