BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,34
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisa Ülkü Ocakları sabah namazı sonrası esnafı kapı kapı gezip zarf içinde para bıraktı

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

MANİSA Ülkü Ocakları, Ahilik Haftası dolayısıyla sabah namazının ardından esnafların dükkanlarını kapı kapı gezerek zarf içinde siftah parası ve maske takma aparatı bıraktı.

Abone ol

Manisa Ülkü Ocakları, korona virüs sürecinde zor dönemler geçiren Manisa esnafını mutlu eden anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Sabah namazının ardından esnaf dükkanını açmadan kapı kapı gezen Ülkü Ocakları yönetimi, zarf içinde 1 TL siftah parası ile maske takma aparatı bıraktı.

1 TL siftah parası

800 esnafa siftah parası bırakılmasının ardından konuşan Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, “Ülkü Ocakları olarak sabah namazının ardından Ahilik Haftası münasebetiyle esnafımıza siftah parası bırakmak için arkadaşlarımızla sokaklardayız. Ülkemiz olarak zor durumlar geçirdiğimiz, gelecek olarak ümitli olduğumuz bugünlerde esnafımızın yanında olduğumuzu belirterek esnafımız sabah dükkanını açtığında bizim siftah paramızla günlerimize başlaması ve gençlerimizin varlığını her zaman hissetmeleri için onlara duamızı içine koyduk. Ülkemizin içinde olduğu pandemi dolayısıyla maske ve maske aparatı hediye ettik” dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Otobüste uyuyakalan doktor konuştu beni bu süreçte en çok üzen olay
Foto Galeri Otobüste uyuyakalan doktor konuştu beni bu süreçte en çok üzen olay Galeriye Gözat