BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.398,66
HABER /  MAGAZİN

Malkoçoğlu hastaneden böyle çıktı

Kötülerin düşmanı, aksiyon sinemasının usta ismi taburcu oldu. Ağır ameliyat vız geldi, kameralara küçük bir gösteri sundu.

Abone ol

Bizans'ı tek başına yıkan, kötülere dünyayı dar eden 72 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın, hayranlarını sevindirdi. Tedavisi biter bitmez taburcu oldu.

Ömrünü sinema setlerinde at sırtında düşmanları kovalamakla geçiren Arkın, yatağa alışık olmadığını hastane çıkışında gösterdi..

 Hayatıma son verirdim

Şimdi yürüyorum. Şimdi Cüneyt Arkın'ı düşünün 'sürünüyor sefalet içinde, bir adım atamıyor, yürüyemiyor bir yere öyle yaşayabilir mi? Yoksa herhangi bir durumda fişimi çeker hayatıma son verirdim. Kararı vermiştim. 

Son anda felç olmaktan kurtulan ve 11 saatlik ağır bir ameliyat geçiren Arkın, dün taburcu olduktan sonra sevenlerine küçük bir şov yaptı..

Hasta yatağına alışık olmayan Türk sinemasının usta ismi çıkışta sağlığına kavuştuğunu kendine özgü hareketlerle gösterdi. Eski günlerinden örnekler sundu..

Bir süre önce yürüme zorluğu şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı. Felç olması halinde hayatına son vermeyi düşündüğünü anlatmış ve herkesi üzüntüye boğmuştu. 

Hastane çıkışı basın mensuplarına sağlığı hakkında şu bilgileri verdi: "Aşağı yukarı sadece üç aylık fizik değil, ilaç bakıma disiplinli bir tedaviye ihtiyaç var."

HASTANE ÇIKIŞI CÜNEYT ARKIN'DAN MİNİ GÖSTERİ

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]