BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  MAGAZİN

Avşar kızının Kürtçe adı da varmış!

Hülya Avşar'dan itiraflar... Güzel sanatçı adeta günah çıkarttı. Saadettin Saran haberiyle ilgili de bakın neler söyledi?

Abone ol

Hülya Avşar'dan şımarıklık itirafı. Bilerek yanlış haberi meydaya sızdıran ve 15 dakika arayla yalanlayan Avşar'dan "Benim şımarıklığımdan ve biraz da hava atmamdan kaynaklandı." açıklaması geldi.

Haftabaşı kardeşi Helin Avşar'ın internet sitesinde, üç yıllık sevgilisi iş adamı Sadettin Saran'la ayrıldıklarını belirttiği açıklamasını, daha sonra geri almasıyla gündeme gelen Avşar, bu konuyla ilgili şunları söyledi:

Çocukca bir davranıştı

"15 dakikalık bir ayrılık oldu. Saadettin bana çok kızdı. Benim şımarıklığımdan ve biraz da hava atmamdan kaynaklandı. Çok ufak bir sebepten dolayı aklıma o geldi ve öyle bir şey yaptım. Çocukca bir davranıştı. Ben duygularımı yaşamaktan çekinmiyorum. O an aklıma gelirse uyguluyorum. Sadettin Bey, bu olaya çok kızdı. Bana 'Yakışıyor mu? Hadi sen yaptın benim suçum ne?' diye tepki gösterdi. Oh canıma değsin, iyi ki de yapmışım" diye konuştu.

Bana Kürtçe 'Malakon' derler

Hülya Avşar bir de Kürtçe adı olduğunu söyledi... ''Ailemin akrabaları Kürt olduğundan Kürtçe konuşabiliyorum. Bizim orada herkesin bir lakabı vardır. Benim lakabım Kürtçe 'Sarışın mavi gözlü' anlamına gelen 'Malakon'.''

Feraye'yi çok kıskandım

Hülya Avşar, kendisini Feraye Tanyolaç'la aldattığı için 2005 yılında tek celsede boşandığı Kaya Çilingiroğlu'nu ilk zamanlarda çok kıskandığını ilk kez itiraf etti.

Önceki gün Filiz Akın'ın pazar günleri Habertürk'te yayınlanan sohbet programına konuk olan Avşar, evliliği boyunca dört dörtlük bir kadın olamadığını belirtti ve şöyle konuştu:

"Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç'ı ilk zamanlar çok kıskandım. Sakinleşip düşündüğüm zaman o tarafa suç bulmadım. Sonuçta her şey kadında bitiyor. Çünkü kadın, erkeği yine başka bir kadına itiyor. Aldatmalara kadınlar sebep oluyor.

Kendi kendime 'Şimdi hayatı kızımız Zehra için nasıl güzelleştirebilirim?' diye düşündüm. Anne baba ayrı, baba çocuk yapıyor ve tekrar evleniyor, annenin bir erkek arkadaşı var. Bunlar küçük bir çocuk için zor dönemler... Ben Zehra'ya bunu 'Artık geniş bir aile olduk' diye açıkladım."

Çiçekli dövmeler dikkat çekti

Çekim sırasında Avşar, üç yıl önce bacaklarındaki yanık izlerini kapattırmak için yaptırdığı ve sayısını daha da artıracağını söylediği çiçekli dövmeleriyle dikkat çekti.