BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Liselerarası Tiyatro Şenliği sona eriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği, düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Abone ol

Ödül törenine, Papatyam dizisinin sevilen karakterlerinden ünlü tiyatro oyuncusu Ercüment Balakoğlu ve Aslı Omağ onur konuğu olarak katılacak.

Antalya, Adana, Ankara, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Kayseri, Konya Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Trabzon, olmak üzere toplam 45 lisenin katıldığı şenliğin ödül töreni, Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Gecede jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda reji, oyun, müzik, ışık, dekor, kostüm, afiş, özel oyunculuk, başta olmak üzere birçok dalda ödüller sahiplerini bulacak.

Törende jürinin disiplin, emek ve özverilerinden dolayı ödüle değer bulduğu öğrenci ve okullara ayrıca jüri özel ödülleri verilecek. Canlı performans müzik dinletisinin de yer alacağı kapanış gecesinde, Büyükşehir Belediye Tiyatro Orkestrası oyun müziklerinden derledikleri bir konser sunacak.

Öte yandan kapanış gecesine, onur konuğu olarak katılacak Papatyam dizisinin sevilen karakterlerinden ünlü tiyatro oyuncusu Ercüment Balakoğlu şiirleriyle, Aslı Omağ ise söyleyeceği iki şarkıyla renk katacak.