BIST 10.279
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  GÜNCEL

Liderler nerede oy kullanacak?

Türkiye 3 günlük bayram tatiline girdi, ancak siyasete ara yok. Bayramı İstanbul'da geçirecek olan liderlerin oy kullanacakları iller de belli oldu.

Abone ol

Bayram tatilini İstanbul'da geçirmesi beklenen liderlerin bayramlaşma programı ve oy kullanacakları iller belli oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bayramı İstanbul'da geçirecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bayramın üç günü ve 12 Eylül'de İstanbul'da olacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bayramın ilk günü parti genel merkezinde partililerle bayramlaşacak ardından da bayramın ikinci günü İstanbul'da bayramlaşma törenine katılacak.

BDP ise eylemsizlik kararına rağmen, 9 PKK'lının öldürülmesine tepki olarak genel merkez dahil, bütün il ve ilçelerdeki bayramlaşma programlarını iptal etti.

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA OY VERECEK

Başbakan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu referandumda oylarını İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Bahçeli Ankara'da oyunu kullanacak. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise referandum günü de Diyarbakır'da olacak ancak boykot kararı gereği sandığa gitmeyecek. DSP Genel Başkanı Masum Türker de sandığa ise İstanbul'da gidecek.

CHP VE MHP'DEN BDP'YE BAYRAM ZİYARETİ YOK

Siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri bayramın ikinci gününde yapılacak. AKP, CHP ve MHP'nin karşılıklı bayram ziyaretinde bulunması beklenirken, BDP'yi AKP, DSP, DP, Türkiye Partisi, EDP ve Hak Par ziyaret edecek.