BIST 10.276
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.409,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Boyundan büyük işlere kalkınca...

İzmir Urla'da annesiyle kavga etmesi üzerine 'arkadaşıma gidiyorum' diye evde çıkan çocuk bir gün sonra bulundu

Abone ol

Urla'da annesiyle tartışıp evden kaçan çocuk bir gün sonra İzmir'de bulundu 

İzmir'in Urla ilçesinde annesiyle tartıştıktan sonra evden kaçan 10 yaşındaki bir çocuk, bir gün sonra İzmir'de bulunarak ailesine teslim edildi.

Urla ilçesi Torasan Mahallesi Doğakent Sitesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 10 yaşındaki Ramiz Özbay, dün öğlen saatlerinde annesiyle tartıştıktan sonra, ''Arkadaşıma gidiyorum.'' diyerek evden ayrıldı. Oğlunun uzun süre eve gelmemesinden kuşkulanan anne tüm aramalarına rağmen oğlunu bulamayınca durumu hemen polise bildirdi.

Polis buldu

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede yaptığı aramalarda çocuğu bulamayınca, İzmir Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nden yardım istendi. AKUT Seferihisar üyelerinin de katılımıyla 50 kişilik bir ekip oluşturularak kayıp çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı. Polis, 'kayıp aranıyor' broşürleri dağıttı. Ramiz Özbay (10), kendisini tanıyan bir dolmuş şoförünün ihbarı üzerine İzmir'in Balçova ilçesi Üçkuyular semtinde bulundu. Ramiz Özbay, Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek babası Yalçın Özbay'a teslim edildi.