BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25
HABER /  GÜNCEL

Leyla Bilginel kaç yaşında hiç evlendi mi eşi kimdir?

Haber spikeri olarak işe başlayan bir dönemin yıldız isimlerinden biri olan Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında ve eşi kim evlendi mi soruları merak konusu oldu. 48 yaşındaki Leyla Bilginel, aslen Ankaralı. Sperm bankasından anne olan ilk Türk kadınıdır. Hiç evlenmeyen Leyla Bilginel'in oğlu Serkan Kayra'dır. Peki oğlunun babası kim?

Abone ol

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında ve evli mi soruları merak edildi. Leyla Bilginel 48 yaşında ve aslen Ankaralı. Hiç evlenmeyen Leyla Bilginel NewYork'taki bir sperm bankasından çocuk sahibi olan ilk Türk anne olarak kayıtlara geçti. Leyla Bilginel'in oğlunun babası kim bilinmiyor, oğlunun adı ise Serkan Kayra'dır. 

Leyla Bilginel kimdir: Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Leyla Bilginel, 2007 yılında A BD'de New York'ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak, bu şekilde bebek dünyaya getiren ilk Türk olmuştur. Oğlunun adı Serkan Kayra'dır.

Haber spikeri olarak iş yaşamına başladı. İki yıl yaptıktan sonra bıraktı. Ankara'da Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, iki yıl devlet tiyatrolarından oyunculuk eğitimi de aldı. Ardından önce reklam filmleri, katalog çekimleri derken oyunculuğa başlamış oldu. Çeşitli dizi filmlerde görev aldı.

2013 yılında "Sevme Yanarsın" adlı tiyatro oyununda görev almıştır. Charles Dyer'in "Taşralı" oyunundan esinlenerek Özdemir Çiftçioğlu tarafından sahneye konulan "Sevme Yanarsın" oyununda Leyla Bilginel, Onur Şenay ve Genco Çağlar ile birlikte sahneye çıktılar.

Leyla Bilginel, 2012 yılında TV8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan "Tropytürk" yarışmasına katılmıştır.