BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
YEREL

Kütahya otogarındaki BionTech - Sinovac muzip aşı anonsuna soruşturma geldi

KÜTAHYA Otogarı'nda kurulan Covid-19 aşı standında çekilen video gündem oldu. Sosyal medyada beğeni rekoru alan "Sinovac- Biontech" anonslarına Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü'nün soruşturma başlatması şaşkınlık yarattı.

Kütahya otogarında görevli aşı personellerinin esprili aşı daveti sosyal medyada gündem oldu. Beğeni rekoru kıran videoda aşı personeli 'biontech-Sinovac' diyerek aşı yapmaya çağırıyordu. Dolmuşçuların anonslarını hatırlatan bu esprili videoya Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma açtı.

Yapılan açıklamada, "Görevli sağlık personellerinin, bulundukları ortamdan ve otobüs firması görevlilerinin söylemlerinden esinlenerek yaptıkları şakalaşmanın cep telefonları ile çekilerek çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır. Maksadı aşan, yanlış algı ve anlaşılmalara sebebiyet veren personellerle ilgili gerekli idari soruşturma başlatılmış olup sonucu hakkında ayrıca kamuoyu bilgilendirilecektir" denildi.

Kamuoyunda bu masumane esprinin soruşturmaya uğraması şaşkınlık yarattı. 

Ünlü Profesör Güner Sönmez de soruşturmaya tepki göstererek şunları yazdı:
*Sadece 10 saniyelik bir espri yapıp “Sinovac Sinovac, Biontech Biontech” dediği için bu arkadaşa hemen soruşturma açılmış. Hiç doğru değil, yaptığı işe bir renk katmış, bu kadar hoşgörüsüz olmak zorunda mıyız? Keşke aynı dakiklik, takdir etme konusunda da olsa.
Sitene Ekle
Etiketler