BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.506,99
HABER /  GÜNCEL

Kurtar baba çığlıkları

Şizofren hastası dehşet saçtı. Bıçakla ailesini sıradan geçirdi. Yaralı kızının sözlerini telefonda duyan baba şok oldu.

Abone ol Bursa'da şizofreni hastası 25 yaşındaki Sunay Yıldız, annesinin boğazını bıçakla kesip öldürdü ardından banyo yapan ablasını ağır yaraladı.

Terasta sigara içtikten sonra indiği evde, henüz belirlenemeyen nedenle annesi Elmas Y. (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktaki ekmek bıçağını alan genç, kanepede oturan annesini 12 yerinden bıçakladı.

Sunay Y, bu sırada banyo yapan ve gürültüyü duyunca havluya sarınarak banyodan çıkan Sevcan Işık Y'ye (26) saldırdı. Genç kız 15 bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Kendi kollarını da doğrayan Sunay Yıldız hastaneye giderken, yaralı halde sürünerek oturma odasındaki telefona ulaşan Sevcan Yıldız, babasını arayarak, “Kardeşim, annemi öldürdü, beni de yaraladı, annem öldü, ben ölmek istemiyorum, kurtar baba” diye yardım istedi.

Bu sırada hastanede tedavi altına alınan Sunay Yıldız da doktorlara, annesini ve kız kardeşini bıçakladığını söyleyip evin adresini verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapalı olan evin kapısını kırıp içeriye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı.

PAZARTESİ HASTANEYE GİDECEKMİŞ

Mehmet Ali Yıldız, oğlunun 8 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü ve önümüzdeki Pazartesi, polis nezaretinde İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürmek için bugün Emek Polis Merkezi’ne müracaat ettiğini söyledi. Polis olay sonrası Sunay Yıldız'ı, tedavi gördüğü hastanede gözaltına aldı.