BIST 10.895
DOLAR 32,23
EURO 35,00
ALTIN 2.506,83
HABER /  GÜNCEL

İzmirde fuhuş operasyonu

İzmir'de para karşılığında fuhuş yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu hemşire, öğretmen ve çocuk doktoru yakalandı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Yenişehir semtinde fuhuş yapıldığı belirlenen bir otele baskın düzenledi. Operasyonda, fuhuş yaptıkları ileri sürülen Rus uyruklu S.D, A.N. ve Ukrayna uyruklu O.P. ile 2 erkek yakalandı.

Gözaltına alınan Rus uyruklu kadınlardan S.D'nin (36) çocuk doktoru, A.N'nin hemşire (24) ve Ukrayna uyruklu O.P'nin (28) öğretmen olduğu ortaya çıktı. Sorgulanan kadınlardan S.D'nin yaklaşık 3 yıl önce Rusya'dan İzmir'e geldiği, bir süre fuhuş yaptıktan sonra ülkesinden gelen başka kadınlara da müşteri bularak fuhuş yapmalarına aracı olduğunun belirlendiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan Rus uyruklu A.N. ve O.P'nin sınır dışı edileceği öğrenildi. Fuhuş yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 erkek ise ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Çocuk doktoru olan Rus uyruklu S.D. ise ''fuhşa aracılık etmek'' suçundan adliyeye sevk edildi. Otel sahibi hakkında da yasal işlem yapılacağı bildirildi.