BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Konya Şeker’den örnek bağış

Konya Şeker A.Ş., Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 30 adet son teknoloji ürünü ‘Hasta taşıma aracı’ armağan etti.

Abone ol Konya Şeker A.Ş.,Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne yaklaşık değeri 40 bin YTL’yi bulan 30 adet son teknoloji ürünü ‘Hasta taşıma aracı’ armağan etti. Hasta nakillerinde büyük kolaylık sağlayan yeni araçlar için hastane bünyesinde 4 ayrı istasyon oluşturuldu.

S Blok Girişi, Acil Servis, Poliklinikler ve Mümtaz Koru Göğüs Hastalıkları Hastanesi girişinde hazırlanan istasyonlarda konuşlandırılan araçlar, hastaların hizmetine sunuldu.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Müdürü Uzman Selim Karadaş, makine ve teçhizat parkının her geçen gün yenilendiğini belirterek, “Geçtiğimiz aylarda tüm hasta taşıma araçlarını yenileme kararı almıştık. Bu doğrultuda Konya Şeker A.Ş.’nin bağışladığı 30 adet hasta taşıma aracı büyük bir eksiğimizi kapattı. Ancak 70 taneye daha ihtiyacımız var. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla bu eksiğimizi de en kısa sürede kapatacağımızı düşünüyoruz. Bize verdiği destek için Konya Şeker A.Ş.’ye teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi.

Karadaş, “Ayrıca tıbbi cihazlardan hasta karyolalarına ve oda tefrişatına kadar birçok alanda yeniliklerimiz sürüyor. Hayırsever vatandaşlarımızla yaptığımız ikili görüşmelerin olumlu karşılığını bağışlarla alıyoruz. Amacımız eksikliklerimizi en kısa sürede gidererek vatandaşlarımıza modern cihazlarla daha iyi şartlarda en iyi hizmeti sunmaktır.” diye konuştu.