BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Dehşete düşüren kaza anı

Antalya'da kırmızı ışık ihlali yapan kamyon, karşı yönden gelen yolcu otobüsüyle çarpıştı! Kaza anında kameralar kayıttaydı.

Abone ol

Antalya'da Atatürk Bulvarı Uncalı Emniyet Müdürlüğü Kavşağı'nda meydana gelen kaza korkuttu! Liman Kavşağı'ndan gelen damperli kamyon kırmızı ışık ihlali yapınca, karşı yönden gelen turist taşıyan otobüsle çarpıştı! Kaza anı Mobesa kameralarına saniye saniye yansıdı!

Korkunç kaza dün saat 14.30 sıralarında Atatürk Bulvarı Uncalı Emniyet Müdürlüğü Kavşağı'nda meydana geldi. Liman Kavşağı'ndan gelen Rıza Demirtaş yönetimindeki 07 BCM 46 plakalı damperli kamyon Uncalı Emniyet Müdürlüğü Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yaparak Uncalı Emniyet Müdürlüğü istikametine dönmek istedi. Bu sırada kendisine yeşil ışık yanan ve İl Sağlık Müdürlüğü istimaketinden gelen Rus turistleri taşıyan Ali Özer yönetimindeki otobüs kavşak sistemi içerisinde kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında Özcan Tekmen'in kullandığı 40 LB 233 plakalı otomobil de kamyon ve otobüs arasında sıkıştı. Kaza sonrası otomobil hurdaya dönerken, otobüs sürücüsü Özer, sürücü koltuğunda sıkıştı. Sürücü Ali Özer vatandaşların yardımıyla dışarı çıkartıldı. Kaza anı MOBESE kameralarına böyle saniye saniye yansıdı.

Otobüste bulunan turistlerin bir kısmı açılan kapılardan, bir kısmı da camları kırarak dışarı çıktı. Kazada bir çok turistin dudağı patlarken 3'ü turist 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Vücudunda küçük sıyrıklar bulunan turistlere çevrede bulunan esnaf ve 112 Acil Yardım ekipleri ilk müdehaleyi yaptı.

Polis, kazayla olayla ilgili soruşturma başlattı.

İşte MOBESe kamerasına yansıyan kaza anı ve sonrası...