BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.499,09
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur'da Ayça'yı ihanet görüntüleri yaktı

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı yarın belli olacak. Kismetse Olur'da Ayça eski nişanlısıyla olan görüntüleri sonrası dokunulmazlığı kaybetti.

Abone ol

Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ayça Beğen olabilir. Zira Ayça eski nişanlısı Halil ile olan görüntüleri sonrasında her hafta aldığı dokunulmazlığı kaybetti.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ? - TIKLAYIN

Kısmetse Olur'da 12 Aralık elemesi öncesinde dokunulmazlığı kazanan isimler açıklandı. Her hafta dokunulmazlık kazanan Ayça Beğen ihanet görüntüleri ortaya çıkınca SMS oylamasında şok yaşadı.

Bu hafta dokunulmazlığı kazanan Kısmetse Olur evindeki bir diğer aşk oldu. Erkek damat adaylarından Eser, gelin adaylarından ise Cansel Çördük dokunulmazlık aldı. Cansel ve Eser hediyeyi Erdem ve Melis ile paylaşarak onları başbaşa yemeğe gönderdiler.

KISMETSE OLUR'DA AYÇA BEĞEN Mİ ELENECEK?

Kısmetse Olur evinde Ayça Beğen eski nişanlısı Halil Demirkıran ile olan görüntüleri ortaya çıkınca eleme potasına girdi. Dokunulmazlığı kaybetmesi de 12 Aralık eleme gecesinde Ayça Beğen'in gidebileceğinin işareti oldu. Damat adaylarının neredeyse tamamı Ayça'yı suçlu görüyor ve Halil ile olan ilişkisini doğru bulmuyor.

AYÇA'NIN ESKİ NİŞANLISI HALİL İLE GÖRÜNTÜLERİ

Ayça Beğen hafta içinde eski nişanlısı Halil Demirkıran ile bir AVM'de başbaşa yemek yerken görüntülendiler.

Ayça Beğen fotoğraflar ortaya çıktığı ilk gün Halil ile tesadüf eseri karşılaştığını söyledi.

EMRE AYÇA'YA GERİ DÖNER Mİ?

Kısmetse Olur evinde Ayça'nın ihaneti sonrasında Emre Ubeyli ilişkiyi bitirdiğini ilan etti. Emre'yi fotoğraflardan çok Ayça'nın ekrana gelen görüntüleri gülerek izlemesi ve sonrasında verdiği agresif tepki etkiledi. Emre aşkının bittiğini ilan ederken Ayça evde kalma adına son bir hamle yaptı ve 'peşinden koşacağını' ilan etti.

AYÇA BEĞEN VE NİŞANLISI HALİL KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde yaşananların hepsi bir kurgu mu? Ayça Beğen gerçekte Halil ile evli mi? Kısmetse Olur ekibi bu gerçek ortaya çıktığı için mi Ayça'nın görüntülerini yayınladı. Ortada bir çok soru ve dedikodu dolaşıyor.

 Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti ancak ortaya çıkan gelinlikli fotoğrafındaki tarih bunu yalanlıyor. Kısmetse Olur ile ilgili son dedikodulara göre program yapımcıları daha büyük bir skandaldan kurtulmak için çareyi Ayça'yı eletecek 'ihanet' görüntülerinde buldu.