BIST 10.196
DOLAR 32,39
EURO 34,75
ALTIN 2.405,87
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Erdem Dalfidan kimdir annesi şok oldu

Kısmetse Olur damat adayı Erdem Dalfidan kimdir? Kismetse Olur gelin adayı Melis ile kavga eden Erdem annesi ile de gündem oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmacılarından Erdem Dalfidan gelin adaylarından Melis ile olan ayrılığı ile haftanın adamı oldu. Peki Erdem Dalfidan kimdir ve melis ile yaptığı 'kes artık' kavgasında neler olmuştu?

Erdem Dalfidan Kısmetse Olur yarışmasında ilk günden itibaren Melis Buse Betyakan ile ilgilenmişti. 23 yaşında ve iç mimar olan Melis Buse ile olan ilişkisi onun Serhan ile flört etmeye çalışması ile son bulmuştu.

Erdem Dalfidan bu hafta yeni bir sayfa açıp gelin adaylarından Cansel Çördük ile flört etmeye başlayınca ortalık karıştı. Melis Buse Betyakan beklenmedik bir kıskançlık kavgası başlattı.

Olaylar daha da büyüyünce Melis'in teyzesi ile Erdem'in annesi Kısmetse Olur evine gitti. Bu kez şok yaşayan anne Feride Dalfidan oldu. Melis oğlundan sonra annesine de 'kes' dedi.

ERDEM DALFİDAN KİMDİR?

Peki Kısmetse Olur da bir anda paylaşılamayan adam haline gelen Erdem Dalfidan kimdir mesleği nedir?

Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm bölümü mezunu olan Kısmetse Olur damat adayı Erdem, 27 yaşında. Meslek hanesinde işletmeci yazan Erdem, Bursalı. Halen Bursa'da ikamet eden Erdel Dalfidan 1.86 boyunda ve balık burcundan.