BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Melis Buse Betyakan kimdir? Instagramda şok!

Kısmetse Olur yarışmacılarından Melis Buse Betyakan kimdir ve aslen nerelidir? Zengin olduğunu söyleye Kismetse Olur gelin adayı Melis hakkında instagram hesabında çok ağır yorumlar yapılıyor.

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmacılarından Melis Buse Betyakan damat adayları arasındaki icraatları ile olay oldu. Melis Buse Betyakan için instagram hesabında çok ağır yorumlar bulunuyor. Peki Kısmetse Olur gelin adayı Melis Buse kimdir?

23 yaşında olan Melis Buse Betyakan, Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunu.

İç Mimar olan Kısmetse Olur gelin adayı Melis Buse aslen Sivaslı. İstanbul'da yaşayan Melis Buse kendini zengin kızı olarak tanıtıyor.

1.71 boyunda olan Kısmetse Olur gelin adayı Melis Buse 54 kilo ve balık burcu. Kendini Serenay Sarıkaya'ya benzeten Melis Buse yarışmada hayli tepki alıyor.

MELİS BUSE INSTAGRAM HESABI

Melis Buse'nin instagram hesabı marka reklamları ile dolu. Ünlü bir kuaföre giden Melis Buse bol bol bu konuda reklam yapmış. Instagram takipçileri ise Melis Buse için çok ağır yorumlar bırakıyorlar.

KISMETSE OLUR'UN GÖRGÜSÜZ KIZI

Melis Buse Betyakan için instagram hesabında yapılan yorumların başında 'görgüsüz ve zevksiz' tanımları geliyor. Damat adayı Erdem ve Serhan ile yaşadıkları da instagramda hayli tepki almış görünüyor.