BIST 9.558
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,76
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu uyarısı kar ve şiddetli yağmur

Meteorolojiden 17 Kasım hava durumu raporunda kar ve şiddetli yağmur uyarısı geldi. Kars ve Erzurum'da yağmur karadenizde ise şiddetli yağış etkili olacak.

Abone ol

Son hava durumu raporu meteoroloji tarafından kar ve yağmur uyarısıyla geldi. Hava durumu verilerine göre bugün Rize ve Artvin illerinde şiddetli yağış görülecek. Doğu Anadolu ve Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek yerlerinde ise kar bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 3 ile 5 derece arasında azalacak. Diğer bölgelerde ise sıcaklıkta bir değişiklik olmayacak.

HAVA DURUMU ALARMI

Meteoroloji bugün iki il için hava durumu alarmı verdi. Artvin ve Rize illerinde şiddetli yağış görülecek. Yağışların yer yer çok kuvvetli olacağı ve sel baskınlarına yol açabileceği bilgisi veriliyor.

KAR BEKLENEN İLLER

17 Kasım Hava durumu raporuna göre Doğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde bugün kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı zaman zaman yağmurla karışık şekilde görülecek. Rize'nin ve Artvin'in yüksek kesimleri için de kar yağışı uyarısı verildi. Doğu Anadolu'da ise Kars ve Erzurum illeri için kar alarmı verildi.

GÜNEYDOĞU'DA TOZ AŞIMI

Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer toz ve kum taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

BU HAFTA HAVA DURUMU NASIL HARİTALI TAHMİN

Haftanın hava durumu raporu da gün gün yayınlandı. Bu hafta yurtta hava durumu haritalı tahmini şöyle;