BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 19. bölüm 2. fragman olay sahne!

Kiralık Aşk 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk izleyin. Kiralık Aşk 19. bölümde Ömer ile Defne aşk yeniden körükleniyor. İz ise herşeyin farkında. Ömer ve Sinan'ın iş ortaklığı sona eriyor. Peki Kiralık Aşk 19. bölümde nelr olacak?

Abone ol

Kiralık Aşk19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk  19. bölüm fragmanları izleyin. Kiralık Aşk 19. bölümde işler iyice karışıyor. Yıllardır sıkı bir dost ve iş ortağı olan Ömer ile Sinan yolları ayırma kararı alıyor. Defne ve Ömer arasında ise küllenen aşk ataşi tekrar alevleniyor. İz her şeyin farkında ve Defne'yle bir oyuna giriyor.

KİRALIK AŞK 19. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLEYİN

Kiralık Aşk son bölüm yine sürpriz bir sonla bitti Kiralık Aşk son bölüm izleyin. Kiralık Aşk son bölümde İz Defne ve Ömer arasındaki aşk ateşini iyice körükledi. Koleksiyon krizi yaşayan Ömer'e destek vermek için yanında olan Defne için aşk günler tekrar başladı. Peki Kiralık Aşk 19. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk 19. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

İz yüzünden, Ömer’le Defne’nin aşkı daha da alevleniyor! İkilinin arasındaki tutku giderek artıyor! Ancak Ömer’in başı dertte. Defne, koleksiyon kriziyle sarsılan Ömer’i yalnız bırakmıyor. Onu yeniden ayağa kaldırmak isterken, kendini Ömer’in ilham perisi olarak buluyor.