BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm-20. bölüm fragmanı

Güneşin Kızları heyecan dolu bir bölümde ekrana geldi Güneşin Kızları son bölüm izleyin. Son bölümde Güneş hapse girer Zafer'in başı Haluk ile beladadır. Peki Güneş hapisten çıkacak mı? Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanları internethaber'de...

Abone ol

Güneşin Kızları son bölüm dün akşam ekran başına kilitledi.Güneşin Kızları son bölüm izleyin. Güneşin Kızları 18. bölümde Haluk'un tüm uğraşlarına rağmen Güneş hapse girdi. Zafer'in ise başı Haluk ile beladadır. Ali ve Selin için ise artık yepyeni bir dönem başlar. Peki Güneşin Kızları 20. bölümde neler olacak? Güneşin Kızları 20. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de...

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLE

Ali, Sevilay’ı kurtarır. Güneş’i kaybettiğini düşünen Haluk, deliye dönmüştür. Ali, Rana ve Ahmet’e haber verir. Haluk'u birilerine zarar vermeden, durdurmaları gerekmektedir. Haluk ise, Güneş’i dışarı çıkarana kadar durmayacaktır.

Nazlı’nın perişan halini gören Selin, yumuşar. Güneş içerideyken birbirleriyle kavga etmeleri değil, destek olmaları gerekmektedir.

Savaş, kızların keyfini yerine getirmek için onları yemeğe çıkarır. Yemekte karşılarına Emre ve Tuğçe çıkar. Tuğçe, Emre’nin hala Selin’e olan ilgisini kıskanır. Kızların başlarını belaya sokacak bir şey yapar. Ali yardımlarına koşar ve kötü durumda olan Selin, Nazlı ve Savaş’ı Mertoğlu otellerinden birine götürür.

GÜNEŞİN KIZLARI 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneş, üstüne gelen Zafer’i bıçaklar. Haluk’un peşine takılan Nazlı, olaya şahit olur.

Haluk, Güneş’i hapishaneden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.Zafer’in ise şikayetini geri almak için istediği tek şey; kızların ortak velayetidir. Nazlı, annesine tepkilidir.