BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Demirtaş'tan Bülent Arınç'a sansür bombası!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, TRT'nin kendisine sansür uyguladığını iddia eden Bülent Arınç'ı topa tuttu. Demirtaş'ın iddiasına göre, Arınç da HDP'lilere sansür uyguladı.

Abone ol

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kürtlerin çözümün silahla değil, müzakereyle olacağına inandıklarını belirterek, Bülent Arınç'a eleştiriler yöneltti.

Demirtaş, "Sayın Arınç'ın bizzat kendisi bizim televizyonlara çıkmamamız için televizyonların genel yayın yönetmenlerini arayıp tehdit etmiş biridir. Şimdi aynısını kendisine yapıyorlar” dedi.

ARINÇ BANA SANSÜR UYGULATTI

“Sayın Bülent Arınç'la uzun yıllardır parlamentoda aynı havayı teneffüs ediyoruz. Rakip saflarda da olsak beraber siyaset yapıyoruz, birbirimizi tanıdık. Sayın Arınç'ın bizzat kendisi bizim televizyonlara çıkmamamız için televizyonların genel yayın yönetmenlerini arayıp tehdit etmiş biridir. Şimdi aynısını kendisine yapıyorlar.”

YENİ BİR PARTİ ÇIKABİLİR

“AKP çatladı. Bunun çok somut göstergesi. Arınç'ın sözlerinden AKP'nin artık Tayyip Erdoğan'ın etrafında kenetlenmiş bir parti olmadığı ortaya çıkıyor. Parlamento içinden veya dışından, AKP içinden veya dışından yeni bir parti çıkabilir. Böyle bir olasılık var.”