BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Kim tutar İlhan Mansızı

İlhan Mansız oynasa da oynamasa da hep konuşuldu. Futbol, reklam filmleri, buz pisti derken bakın Mansız'ın son hedefi ne;

Abone ol

İlhan Mansız,  sakatlandığı için futbolu bıraktı ama buz pateni, mankenlik ve oyunculuk gibi birçok farklı alanda kendini göstermeye devam ediyor. Mansız Hürriyet'ten Servet YILMAZ'a çok ilginç açıklamalar yaptı.

Eski futbolcu, şimdi de Buzda Dans yarışmasındaki partneriyle olimpiyatlara katılmayı planlıyor. Bu konuda partnerine çok güvendiğini söyleyen Mansız, "Benim bu işi yapabileceğime inanmamdaki en büyük etken partnerim. Sonuçta o, daha önce ağabeyi ile birlikte olimpiyatlara katılmış. Çok çalışırsam bu işte de başarılı olabilirim" dedi.

HER PROJE ÇOK EMEK İSTİYOR

Futbol sahaları, buz pisti, reklam filmleri, moda sektörü... İlhan Mansız’ı başka nerelerde göreceğiz sorusuna;

'Çocukluğumdan beri futbolcu olmak istiyordum. Profesyonel futbolcu olduğumda da sadece futbolcu olarak anılmak istemiyordum. Moda sektöründe olmayı hálá istiyorum ama her proje çok emek istiyor. Bu yüzden hepsini aynı anda yapamam. Birine ağırlık verip diğerlerini takip ederek devam ettiriyorum.

BEN BİR İŞİ TAM YAPMAYI SEVERİM

Almanya’da bir tasarım şirketi kurdum henüz aktif değil ama yakında onu da faaliyete geçireceğim. İleride futbol adına teknik direktörlük gibi bir şeyler yapmak istiyorum ama daha yaşım çok genç. Ben bir işi tam yapmayı sevdiğim için önce yurtdışında antrenörlük kurslarına katılıp sonra Türk futboluna katkıda bulunmak istiyorum.

SIRADA SİNAMA FİLMİ VAR

Son olarak da televizyonda yer almayı düşünüyorum.Bir sinema filmi projem var. Onu hayata geçirmek istiyorum, oyuncu olarak' diyerek cevap veren İlhan Mansız'ı Pekin'de yarışırken görürseniz şaşırmayın...