BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,54
HABER /  MAGAZİN

Kim Kardashian'ın çantası olay yarattı!

Ünlü şarkıcı Kayne West'in nişanlısı Kim Kardashian'a aldığı çanta olay yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü güzel Kim Kardashian her yaptığı ve her taktığı ile olay yaratmaya devam ediyor. Nişanlısı Kanye West'in noel hediyesi olarak aldığı lüks çanta bir anda gündem yarattı.

Ünlü güzel Kim Kardashian nişanlısı Kayne West ile birlikteliğinden sonra daha sanata meraklı oldu. Ünlü çift geçtiğimiz hafta Miami Florida'da katıldıkları Art Basel sanat evinde Jeff Koons gibi birçok ünlü sanatçı ile yakın dostluklar kurduğu iddia edildi. 

kardashian2.20131227095308.jpg

Geçtiğimiz gün alışveriş yaparken görüntülenen ünlü çift bir anda basının ilgi oldağı oldu. Özellikle Kim Kardashian'ın binlerce dolarlık Hermes marka çantası. Üzerinde ünlü çağdaş sanatçı George Condo'nun nü eseri bulunan çanta dikkatleri üzerine çekti. Modern Sanat Müzesinde bulunan nü tablonun çantanın üzerine işlenmiş olması dikkat çekti. Fiyatı bilinmeyen Hermes marka çantanın özel tasarım olduğu ve ünlü rapçi Kayne West'in nişanlısı için noel hediyesi olarak aldığı belirtildi.İddilara göre ünlü çanta markalarından Hermes'in özel üretim çantalarının binlerce dolar olduğu konuşuluyor.
 
kardashian3.20131227095251.jpg