BIST 8.746
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,75
HABER /  MEDYA

Hüseyin Gülerce'den Başbakan'a destek!

Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce son dönem yargıda yaşananları eleştirdi ve Başbakan'a destek verdi.

Abone ol

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla başlayan süreçte yargıda yaşanan olaylar Hüseyin Gülerce'nin gündemindeydi.

Gülerce "Başbakan Erdoğan hakkında içeriden dışarıdan tertip yapılmasını bir millet evladı olarak hazmademiyorum, kabullenmiyorum." dedi. Gülerce'nin bu tweetlerini hem şaşırdı hem de okuyanlar "cemaatin vicdanlı sesi" demekten kendini alamadı.

GİDECEKSE SANDIKLA GİDER!

Gülerce : "Başbakan, gidecekse ya AK Parti kongresinde delegenin iradesiyle gider... Ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider.." diyerek Twitter hesabından mesaj verdi. 

Hüseyin Gülerce ‏@huseyingulercee2 sa
Sulhda hayır vardır. Hayır için hiçbir zaman geç kalınmaz. Makul siyaset, normal gazetecilik ve hasmane degil insaflı eleştiri hayra gider

 

Hüseyin Gülerce ‏@huseyingulercee32 dk
Yargıdaki direncin hukuk ve adalet adına yapıldığına inanmıyorum. Savcılar ellerinde kağıtla inip bildiri okuyorsa bu davranış militanlıktır

 

Hüseyin Gülerce ‏@huseyingulercee27 dk
Başbakan Erdoğan hakkında içeriden dışarıdan tertip yapılmasını bir millet evladı olarak hazmademiyorum, kabullenmiyorum.

 

Hüseyin Gülerce ‏@huseyingulercee25 dk
Başbakan, gidecekse ya AK Parti kongresinde delegenin iradesiyle gider... Ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider...

 

Hüseyin Gülerce ‏@huseyingulercee16 dk
Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez. Demokrasi adına, insaf adına, vicdan adına tertiplere, provokasyonlara fırsat vermemeliyiz.

hüseyin-gülerceden-erdoğana-ültimatom.jpgHÜSEYİN GÜLERCE'DEN ERDOĞAN'A ÜLTİMATOM

Hüseyin Gülerce Zaman Gazetesi'nde bugün çıkan yazısında ise bambaşka şeyler söylüyordu. Gülerce'nin yazısı adeta Erdoğan'a ültimatom niteliği taşıyordu. Haliyle de twitter üzerinden gelen bu yumuşak mesaj şaşırttı. Gülerce'nin o yazısını okumak için tıklayın!