BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,58
HABER /  GÜNCEL

AK Partililer Başbakan için toplandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı İstanbul'a gelişinde karşılayacak partililer Atatürk Havalimanı'na geliyor.

Abone ol

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı Atatürk Havalimanı'nda vatandaşlar ve partililer Başbakan'ın çıkacağı VIP salonu önünde toplanmaya başladı.

Partililer polisin oluşturduğu arama noktalarından geçtikten sonra VIP salonu önüne ulaşıyor.

Sakarya ve Kocaeli’nde toplu açılışlar ve konuşmalar yapan daha sonra İstanbul’a gelmek için yolan çıkan Başbakan Erdoğan için Atatürk Havaalanı’nda büyük bir karşılama töreni hazırlandı. Gündüz saatlerinde Başbakan’a destek ve moral vermek için sosyal medyadaki takipçileri organize edildi. AK Partililerin, Sakarya’daki programının ardından havayolu ile İstanbul’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak ve desteklerini göstermek için Atatürk Havalimanı’na akın ettiler. Saat 18.00’de Atatürk Havalimanı’na inmesi beklenen Başbakan Erdoğan’ı alanda karşılamak için binlerce partili geldi.

TAV 15.30’DA PAYDOS ETTİ

Öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı işletici firma TAV Havalimanları izdihamı önlemek için personelini 15.30’da paydos etti. Daha sonra VIP önündeki otopark boşaltıldı ve etrafı bariyerlerle çevrildi. Satt 16.00 itibariyle havalimanına gelen partililer bariyerlerin önünde kurulan arama kabinlerinden geçirilerek karşılama alanına alındı.

Saat 17.30 itibariyle binlerce partilinin havalimanı yolunu doldurduğu belirlendi. Başbakan’a destek ve moral vermek için sosyal medyadaki takipçilerini organize eden AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, "Yeni Türkiye için istiklal mücadelesi veren Başbakan’ımızı karşılıyoruz" mesajlarıyla partilileri Atatürk Havalimanı’nda buluşmaya davet etti. İl Başkanı Aziz Babuşcu imzasıyla Facebook ve Twitter üzerinden gönderilen mesajlarda "Başbakan’ımızı karşılayıp tüm komploculara karşı, ’işte millet, işte Başbakan’ diye haykırmak için bugün saat 18.00’de Atatürk Havalimanı’ndayız" mesajları yayınladı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

271220131808161373426_2.jpg