BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  POLİTİKA

Kederden zafere çıkan yolun hikayesi...

7 Haziran gecesinden bu yana ne yazmışım diye yazı arşivime girip şöyle bir göz attım. Bakın neler yazmışım. Süleyman Özışık yazdı.

Abone ol

7 Haziran gecesinden bu yana ne yazmışım diye yazı arşivime girip şöyle bir göz attım.

İzin verirseniz 7 Haziran'dan sonraki üç gün ne yazdığımı kısacık bölümler halinde sizinle paylaşacağım. Sonra 1 Kasım seçimlerini özetleyemeye çalışacağım.

8 Haziran:

"Bu ülkede AK Parti'nin yanında olmadığı hiç bir parti, iktidar olamaz. Bırakın iktidar olmayı, koalisyon bile kuramaz! AK Parti de liderine, değerlerine ve seçmenlerine aylardır küfür ve hakaret eden partilerle bir koalisyonda yer alacak kadar ilkesiz ve omurgasız bir parti değil!

Özetle "Yeni Türkiye" yolunda "ikinci yarı", asıl şimdi başlıyor!

Size alaycı bakışlar atıp gülenlerin suratlarındaki o pis sırıtışı silmek hepinizin namus borcu olsun! Toparlarının ve erken seçime hazırlanın!"

9 Haziran:

"Altını kalın çizgilerle çizerek söylüyorum. Seçmen yapılan bu hatalara rağmen AK Parti'ye sadece "Sarı Kart" gösterdi. Bu hatalar devam ederse siyaset oyunundan ihracı gerektiren "Kırmızı Kart"ın gelmesi kaçınılmaz.

Seçmen AK Parti'ye, "Yine gel, yeniden gel ama, yenilen gel" diyor duymuyor musunuz? Uzatılacak bir el ve yapılan hatalardan kısa vadede dönüş partiye gönül verenlerin koşaradım geri gelmesine yeter de artar bile... "Beraber yürüdük biz bu yollarda" denilen insanlar kayıp. Onların bulunması yeniden dirilişin anahtarı olacak..."

Sonraki günlerde yazdığım yazı çok daha ilginç...


Yazının tamamını okumak için linki tıklayın